Μαραθώνιος zumba στον Βύρωνα για την ενίσχυση του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος

Έναν τρίωρο μαραθώνιο zumba, το Ζumbathon, διοργανώνουν την Κυριακή, 26 Ιανουαρίου, πάνω από 40 πιστοποιημένοι zumbaR instructors που ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν ξεχωριστό φιλανθρωπικό σκοπό, σε συνεργασία με τον Δήμο Βύρωνα και υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού της πόλης μας.

Ο τρίωρος μαραθώνιος ΖumbaR Fitness θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο της Εργάνης, από τις 5μ.μ. μέχρι τις 8 μ.μ. (ώρα προσέλευσης 4.30μ.μ.), ενώ το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση των παιδιών του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Πειραιά.

Με σύνθημα «Αν μ’ αγαπάς… γίνε μαζί μου παιδί!» οι διοργανωτές του μαραθωνίου μας προσκαλούν να χορέψουμε όλοι μαζί, αποδεικνύοντας εμπράκτως την αγάπη μας για τα παιδιά.

Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ για τους ενήλικες και 5 ευρώ για τα παιδιά.

«Μία ακόμα δράση υλοποιείται με τη στήριξη του Δήμου Βύρωνα και αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει θέληση για βοήθεια και αλληλεγγύη σε όσους το έχουν ανάγκη, τότε όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε πολλά, μέσα από κάθε είδους δραστηριότητα. Ως τέτοια πρωτοβουλία αντιμετωπίζουμε και στηρίζουμε τον μαραθώνιο ζούμπα, ο οποίος έχει ως σκοπό την ενίσχυση των παιδιών του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος και του σημαντικού έργου που επιτελεί» σημειώνει ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια