Εποχή Κακογιάννη στην Δόξα

Πηγή: stoplekto.gr

Θα ακουστεί λίγο τετριμμένο αλλά αρκετοί τον παρομοιάζουν ως έναν αιώνιο πιστό της Δόξας Βύρωνος. Ο ίδιος δηλώνει φανατικός οπαδός της και γι αυτό το λόγο ασχολείται με τις ώρες για αυτή την ομάδα.

Ο Νίκος Κακογιάννης λατρεύει την κυανή θεά και το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει αναπτύξει μια σχέση.. ζωής με την ιστορική ομάδα. Ο γνωστός φίλος του σωματείου ο οποίος παρακολουθεί κάθε σαββατοκύριακο τα παιχνίδια που δίνει ο σύλλογος σε όλα τα αθλήματα, βλέποντας την αγαπημένη του ομάδα να βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού αναλαμβάνει με τη συμπαράσταση του κόσμου τον σύλλογο προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

Ο ίδιος δεν θα βρίσκεται στη νέα επιτροπή που θα εκλεγεί τα επόμενα 24ωρα ωστόσο θα αποτελεί τον κύριο χρηματοδότη της ομάδας. Πρόκειται για κίνηση που συναντάμε σπάνια στο χώρο του ποδόσφαιρο και γι αυτό το λόγο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο συγκεκριμένο πρόσωπο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια