Αθηναϊκός – Αστέρα 2004 2-0

Πηγή: topiko24.gr

Ο επιθετικός άσσος Τάσος Κουλουρίδης με την είσοδό του στο παιχνίδι τα έκανε όλα για τον Αθηναϊκό και οδήγησε την ομάδα του σε νίκη επί του Αστέρα 2004 για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ. Το ματς παρακολούθησε και ο άσος του ΓΣ Καισαριανής Κώστας Χαρικιόπουλος.

Παράλληλα το συγκρότημα του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου που πήρε άριστα στην σκακιέρα της τακτικής και που συνέχισε την ανοδική του πορεία πρόσθεσε κι άλλους βαθμούς στο ενεργητικό του.

Στο 51′ του αγώνα που παρακολούθησε και ο τεχνικός των Τραχώνων Ηλίας Καλλοπήτας, ο Κουλουρίδης με παλικαρίσια προσπάθεια και πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 66′ ο Κουλουρίδης σε μια ακόμα εντυπωσιακή ενέργεια ανετράπη από τον Αϊβάζη, το πέναλτι εκτέλεσε ο γκολκίπερ Χριστοδουλάκης αρχικά απέκρουσε ο Αθανασόπουλος αλλά με νέο σουτ ο Χριστοδουλάκης έγραψε το τελικό 2-0.

Στο 78′ ο Κουλουρίδης και πάλι έδωσε με τακουνάκι έτοιμο γκολ στον Βλασερό που δεν έπιασε καλά το σουτ. Στο 12′ ο Φελέκης από κακή εκτίμηση της μπάλας λίγο έλλειψε παρολίγο με κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Εκτός από τον Κουλουρίδη από τους νικητές διακρίθηκαν ακόμα οι Ζαχαρόπουλος, Μπαμπούνης, Γερακάρης, Ντε Μπαρντόλο και από τους φιλοξενούμενους οι Ρόης, Αγγελίνας, Ψαραδέλης, Άψογο το διαιτητικό τρίο Ιωσηφίδης, Νυδριώτης, Νικολαδός.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστοδουλάκης, Ζαχαρόπουλος, Μπαμπούνης, Γερακάρης, Φελέκης, Παπαχειμώνας, Γκίκα(65′ Πέλα), Ντε Μπαρντόλο, Ζαμπάρας(83′ Κίλιας), Τσιάμης(46′ Κουλουρίδης), Βλασερός.
ΑΣΤΕΡΑΣ 2004: Αθανασόπουλος, Ρόης, Ντουρμετάκης(72′ Φερετάϊ), Αϊβάζης, Πήττας, Παπαδάτος(77′ Βασιλάκης), Μποτσιβάλης, Αγγελίνας, Μερμήγγης, Ψαραδέλης, Γώγος(58′ Μακρής).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια