N. Χαρδαλιάς: «Ολοκληρώνοντας τη θητεία μου εγκαταλείπω την πολιτική»

Την απόφασή του να μην είναι ξανά υποψήφιος στο Δήμο Βύρωνα ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του Βύρωνα. Ο Δήμαρχος Βύρωνα, σε έναν έντονα φορτισμένο συναισθηματικά λόγο, δήλωσε πως ολοκληρώνοντας την θητεία του εγκαταλείπει την πολιτική για να ασχοληθεί περισσότερο με την οικογένεια του και τον επαγγελματικό τομέα.

Αν και αρχικά το όνομά του είχε ακουστεί για την θέση του Περιφερειάρχη Αττικής, ο ίδιος ξεκαθάρισε οτι η  αποχώρησή του δεν σχετίζεται με κάτι τέτοιο.

Κλείνοντας τον λόγο του αναφέρθηκε στο έργο που επιτελέστηκε κατά τη διάρκεια της δημαρχιακής του θητείας, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετώπισε από την Κεντρική Διοίκηση.

Σημειώνεται ότι ο κ. Χαρδαλιάς, παίρνει την συγκεκριμένη απόφαση, την ώρα που πρόσφατη δημοσκόπηση της GPO τον εμφανίζει πρώτο στην προτίμηση των πολιτών για το αξίωμα του δημάρχου.

Πηγή εικόνας: dromoizois.blogspot.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια