Συνελήφθη στο Βύρωνα 53χρονος, που “κατέβαζε” σκληρό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων

Πηγή: news247.gr

Σκληρό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να κατεβάζει σε καφετέρια στο Βύρωνα ένας 53χρονος ημεδαπός, ο οποίος και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές με τη δράση του.

Ο 53χρονος το 2005 είχε καταδικαστεί για αποπλάνηση ανηλίκων, ασέλγεια μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση. Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι ο 53χρονος δεν είχε συμμορφωθεί και διαπιστώθηκε ότι από την 1η Νοεμβρίου έως και τις 19 Δεκεμβρίου, με τη χρήση τουλάχιστον 22 διαφορετικών και μοναδικών IP διευθύνσεων, κατείχε και διακινούσε μέσω ειδικών προγραμμάτων διαμοιρασμού αρχείων στο διαδίκτυο, τουλάχιστον 270 αρχεία παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Μάλιστα προκειμένου να αποφεύγει τον εντοπισμό του, μετακινούνταν σε διαφορετικά κάθε φορά καταστήματα και συνδεόταν στο διαδίκτυο από την ασύρματη σύνδεση που διέθετε το κάθε μαγαζί. Αυτό μέχρι την προηγούμενη Πέμπτη, όταν η αστυνομία τον εντόπισε σε καφετέρια στο Βύρωνα. Στην κατοχή του βρέθηκαν δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια