Ολυμπιακός Λαυρίου-Δόξα Βύρωνα 0-0

Πηγή: onsports.gr

Χωρίς νικητή έληξε το εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό Λαυρίου με τη Δόξα Βύρωνα, που έμειναν στο 0-0.

Το παιχνίδι έγινε στην Κερατέα, με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν πολλές ευκαιρίες και γι’ αυτό να μένουν στο μηδέν. Η Δόξα Βύρωνα συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη, με το 0-0 να μοιάζει με το… αγαπημένο της αποτέλεσμα. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την εδαφική περιοχή και ήταν πιο απειλητικοί, ενώ στο 50’ αποβλήθηκε ο Παπαδόπουλος των φιλοξενούμενων με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός Λαυρίου δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα, απειλώντας κυρίως με στημένες φάσεις.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ (Πέτρος Μίχος): Παπαδόπουλος, Βαφειάδης Θ., Πούλος, Τσίκλος, Σαλάκου (81’ Μπαρτσελό), Μπεριάνης, Βίλα (63’ Παράσχος), Γιαχάεβ Α., Γιαχάεβ Β., Γκόντζος, Βελετάκος (72’ Ρεντζής)

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ (Δημήτρης Ζυγούρης): Σουλογάνης, Φουντουκίδης (85’ Κρυεμάδι), Κατσούδας, Παπαδόπουλος, Ζίζηλας, Μπιρμπίλι, Χαλκιάς (76’ Σαλαπάτας), Δωροβίνης, Μακρής, Φέτσης (65’Λέσι), Τσαφταρίδης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια