Εγκαινιάζεται το νέο βιοκλιματικό Κλειστό Γυμναστήριο Βύρωνα

Ένα ακόμα έργο πνοής για την πόλη μας, το νέο βιοκλιματικό Κλειστό Γυμναστήριο «Τάκης Παπαγεωργίου», εγκαινιάζει ο Δήμος Βύρωνα τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, στις 6:30 το απόγευμα.

Το νέο Κλειστό Γυμναστήριο, έρχεται να καλύψει την ανάγκη των κατοίκων της περιοχής για κλειστές αθλητικές υποδομές, καθώς πρόκειται να αποτελέσει χώρο άθλησης τόσο για τη μαθητική κοινότητα όσο και για τους αθλητικούς συλλόγους.

Το έργο είναι φιλικό προς το περιβάλλον και έχει χαμηλότερες ενεργειακές ανάγκες σε σχέση με ένα συμβατικό κτήριο, καθώς εντάσσεται στο πλαίσιο του βιοκλιματικού σχεδιασμού έργου του παρακείμενου Γυμνασίου Καρέα, το οποίο παραδόθηκε προς χρήση πριν ένα χρόνο. Ειδικότερα, το Κλειστό Γυμναστήριο έχει τη δυνατότητα χρήσης φωτοβολταϊκών συστημάτων του συνολικού έργου για την κάλυψη των αναγκών φωτισμού του, ενώ διαθέτει ενεργειακά υλικά και ψυχρά χρώματα για την καλύτερη μόνωση του κτηρίου.

«Ένα ακόμα βιοκλιματικό έργο ολοκληρώθηκε και παραδίδεται στους συμπολίτες μας, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή μας για τη δημιουργία νέων υποδομών στην πόλη μας, με μικρό ενεργειακό αποτύπωμα και σεβασμό προς το περιβάλλον» επισημαίνει ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς και προσθέτει: «Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των συμπολιτών μας, με το βλέμμα μας στραμμένο στο μέλλον και τις ανάγκες των επόμενων γενεών. Για το λόγο αυτό, πιστοί στις δεσμεύσεις μας, εργαζόμαστε για τη δημιουργία έργων και υποδομών με περιβαλλοντική ταυτότητα και αλλάζουμε την πόλη μας, κάνοντας την “πράσινη ανάπτυξη” μέρος της καθημερινότητάς μας».

Το Κλειστό Γυμναστήριο βρίσκεται επί της λεωφόρου Κατεχάκη, δίπλα στο νέο βιοκλιματικό Γυμνάσιο Καρέα «Χρήστος Ι. Αντωνιάδης».

kleisto-karea-afisa

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια