Ανακοίνωση εναντίον της διαιτησίας και αιχμές για τον Ιπποκράτη από τον Αθηναϊκό

Πηγή: weplayball.gr

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Αθηναϊκός με μια επιθετική ανακοίνωση με την οποία ζητάει την εξαίρεση του διαιτητή Αποστολίδη από τους αγώνες της ομάδας αφού τον θεωρεί υπεύθυνο για την ήττα στην Κω ενώ αφήνει αιχμές για την ομάδα του Ιπποκράτη, που έδωσε το dvd του αγώνα τους χωρίς τα τελευταία εννιά λεπτά.

Αναλυτικά:

“Δεν διαμαρτυρηθήκαμε. Καθένας δικαιούται να κάνει λάθος, ακόμα κι αν αυτό κρίνει τον νικητή. “Έτσι το είδε” είπαμε και, προσπαθώντας να συμβάλλουμε στην αποκλιμάκωση και στην απρόσκοπτη συνέχιση του πρωταθλήματος, κρατήσαμε την πίκρα για μας.

Την Κυριακή ο X-LEVEL Αθηναϊκός αντιμετώπισε τον Ιπποκράτη στην Κω. Διαιτητής και πάλι ο κ. Αποστολίδης και το ματς κρίθηκε (όπως αυτό με το Ελληνικό) στο… σουτ. Αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε να “αποφασίσει” στην τελευταία φάση. Το είχε κάνει πολύ νωρίτερα.

Η διαφορά στις βολές, τα διαφορετικά κριτήρια με τα οποία σφύριξε στις δύο πλευρές του γηπέδου, μας δίνουν την αίσθηση πως ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν μας αντιμετωπίζει όπως αρμόζει, όχι μόνο στην ιστορία και το κύρος της ομάδας, αλλά ως οφείλει εκ του ρόλου του.

Για δεύτερη φορά νιώθουμε πως δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη από τον κ. Αποστολίδη, του οποίου ζητάμε από τα αρμόδια όργανα την εξαίρεση. Δεν ζητάμε την τιμωρία του, γιατί αφενός αυτό δεν θα βοηθήσει στο ελάχιστο την ομάδα μας (δεν θα μας επιστραφούν δύο βαθμοί, που μας στέρησε) και αφετέρου δεν έχουμε εκδικητική διάθεση.

Είμαστε στη διάθεση της ΚΕΔ/ΕΟΚ για την παροχή διευκρινίσεων, καθώς και για να μας εξηγήσουν δια της προβολής του βίντεο της επίμαχης φάσης με το Ελληνικό, αν έχουμε άδικο. Θα μνημονεύαμε και το βίντεο του αγώνα με τον Ιπποκράτη, αλλά αυτό μας δόθηκε χωρίς να υπάρχουν τα τελευταία εννέα λεπτά!

Όχι πως δεν αρκούν τα άλλα 30′ για να διαπιστωθεί το αν και κατά πόσο είναι βάσιμες οι ενστάσεις μας, αλλά να μην μας πουν ότι αποκρύψαμε ένα καθοριστικό κομμάτι του παιχνιδιού. Εμείς, βλέπετε, συνηθίζουμε να δίνουμε το βίντεο του αγώνα στους αντιπάλους με τα 40 λεπτά συμπεριλαμβανόμενα και όχι με… εκτενή αποσπάσματα”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια