Ν.Χαρδαλιάς: «Έλεος πια με τις μεσαιωνικές ιδεοληψίες ορισμένων»

Πηγή: epoli.gr

‘Άστραψε και βρόντηξε” ο Δήμαρχος Βύρωνα, Νίκος Χαρδαλιάς, για όλους όσοι κατηγορούν τους Αυτοδιοικητικούς, που συμμετείχαν στην Ελληνογερμανική Συνέλευση της Νυρεμβέργης…!

Σε μήνυμά του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Χαρδαλιάς εξαπολύει ”πύρινα βέλη” σε όλους εκείνους τους «αντιφασίστες που χρησιμοποιούν φασιστικές λογικές για να κάνουν μικροπολιτική…».

Αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Χαρδαλιάς στο μήνυμά του:

«Aφιερωμένο… έχουν αυξηθεί επικίνδυνα και κυκλοφορούν ανάμεσα μας… και ενίοτε μας καταγγέλλουν ότι όσοι Δήμαρχοι πήγαμε στην Γερμανία (στα πλαίσια της Ελληνογερμανικής συνέλευσης και των συνεργασιών που έχουμε σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης Περιφερειών και Δήμων), είμαστε Γερμανόφιλοι, πήγαμε για να …ξεπουλήσουμε (sic) τα φιλέτα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τα ονόματα μας πρέπει να δοθούν στην δημοσιότητα (να αποκαλυφθούν για την ακρίβεια!!!), για να γνωρίζει ο κόσμος!!!!

Ναι ρε ιδεοληπτικά απολιθώματα του πολιτικού Μεσαίωνα, είχαμε κάτι παρτέρια στην Ζωοδόχο Πηγή και μια βρυσούλα στον Καρέα και πήγα στην Νυρεμβέργη και ήμουν κλεισμένος δύο μέρες με συναδέλφους από όλη την Ελλάδα και συζητούσαμε ώρες ατελείωτες για το πως θα τα ξεπουλήσω…

Υ.Γ. Αλήθεια και η Πρόεδρος της Ελληνογερμανικής Επιτροπής της Γερμανικής Βουλής που ανήκει στο Αριστερό DIE LINKE και συμμετείχε στις εργασίες και αυτή μνημονιακή-εχθρός του λαού…???

Και οι εκπρόσωποι από φημισμένα ιδρύματα όπως Ρόζα Λούξεμπουργκ (Μεταναστευτική Πολιτική και ένταξη), Χάινριχ Μπελ(Διαχείριση νερού), Χάνς Ζαιντέλ (Αγροτική Ανάπτυξη) και Φρήντριχ Έμπερτ (Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας) που συμμετείχαν στα Workshops και αυτοί μνημονιακοί-εχθροί των λαών…;

Έλεος πια με τις μεσαιωνικές ιδεοληψίες και τις πρακτικές ορισμένων…

Απεχθάνομαι τους φασίστες αλλά απεχθάνομαι και εκείνους τους αντιφασίστες που χρησιμοποιούν τις πλέον φασιστικές λογικές για να κάνουν μικροπολιτική…

Και ξανά καληνύχτα φίλοι μου!»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια