“Μεταμόρφωση” του προαυλίου χώρου του 3ου Δημοτικού σχολείου Βύρωνα

Πηγή: politestouvirona.blogspot.gr

Με σύνθημα τα λόγια του Ν. Καζαντζάκη «Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα», ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού σχολείου στον Βύρωνα έντυσε με χρώματα και εικόνες τους τοίχους του σχολείου και άλλαξε ριζικά την εξωτερική του όψη κάνοντας το ζεστό και φιλόξενο, κατάλληλο να φιλοξενεί μικρά παιδιά.

Χωρίς καμία οικονομική βοήθεια από τον Δήμο ή άλλο χορηγό, αλλά με πολύ κέφι και άπειρο μεράκι μικροί και μεγάλοι καλλιτέχνες του σχολείου έδωσαν χρώμα στους εξωτερικούς τοίχους του σχολείου τους, ομορφαίνοντας με τη δράση τους αυτή την καθημερινότητα των μικρών μαθητών.

Το αποτέλεσμα της παραπάνω πρωτοβουλίας ήταν καταπληκτικό, ξεπέρασε τις προσδοκίες τους και έδωσε δύναμη στους εμπνευστές και τους «καλλιτέχνες» να συνεχίσουν τη δράση τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

4 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Fragkiskos Vidalis

Απο την εξωτερική πλευρά ομως….. ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ…. Κρίμα για αυτη την όμορφη προσπάθεια…

Νέοι Βύρωνος *Volleyball*

Με μεγάλη έκπληξη και χαρά παρακολουθούμε τα τρία τελευταία Σαββατοκύριακα το μεράκι των Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου (και 13ου) Δημοτικού σχολείου στον Βύρωνα. Η ομολογουμένως ακαλαίσθητη εικόνα των προηγούμενων ετών στους τοίχους των δημοτικών σχολείων (3ου & 13ου) της Αγίας Τριάδας δείχνει να αλλάζει προς το πολύ καλύτερο, ύστερα από την απόφαση του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων να βρεθούν με χρώματα, μουσική και χαμόγελο στα σχολεία με σκοπό να δημιουργήσουν μία καλύτερη εικόνα για τα παιδιά τους. Τα αποτελέσματα είναι ήδη εμφανή στον χώρο και ευχόμαστε οι μαθητές των δημοτικών να απολαύσουν τον κόπο κάποιων ανθρώπων, που μας υπενθυμίζουν ότι «τα του οίκου» μας βρίσκονται και έξω από την αυλόπορτα της μονοκατοικίας ή την εξώπορτα την πολυκατοικίας μας!

Papadouris Marios

Πρέπει να προβάλλονται και ελπιδοφόρες ειδήσεις και όχι μόνο αυτές που προκαλούν μαυρίλα και απαξίωση.

Sophie Chronopoulou

Καταπληκτική δουλειά που μόνο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ αξίζει!!!!!!! Αν έχεις όρεξη και μεράκι…