Ανακοίνωση της “Στάση Βύρωνα” για την επίσκεψη Μιχελάκη – Χατζηδάκη

Ανακοίνωση σχετικά με την επίσκεψη του υπουργού Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη και του υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη στον Βύρωνα εξέδωσε η Δημοτική Παράταξη “Στάση Βύρωνα”:

Επίσκεψη Μιχελάκη – Χατζηδάκη στον Βύρωνα με τις πλάτες του δημάρχου

Την ώρα που ο κ. Μιχελάκης και ο κ. Χατζηδάκης απολύουν και επιβάλουν πολιτική σκληρής λιτότητας στους δήμους, ο “ανεξάρτητος” και κατά τα λεγόμενα του αντιμνημονιακός δήμαρχος μας κ Χαρδαλιάς υπογράφει τις διαπιστωτικές πράξεις που οδηγούν 26 δημ. υπαλλήλους στην διαθεσιμότητα.

Ωσάν καλός υπάλληλος τους περιφέρει αυγουστιάτικα στα μπετά του κολυμβητηρίου, όταν υπουργοί και στελέχη της “Σαμαροβενιζελικής” κυβέρνησης αποφεύγουν να εμφανιστούν στους δήμους του λεκανοπέδιου.

Ο “ανεξάρτητος” κ. Χαρδαλιάς από την μία ζητά την συμπαράσταση όλων των παρατάξεων και των εργαζομένων για την υποτιθέμενη διαμαρτυρία των αιρετών απέναντι στην ολομέτωπη επίθεση της κυβέρνησης και των υπουργών της στην αυτοτέλεια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Από την άλλη υποδέχεται δίνοντας μπετά και αργότερα ύδωρ τους εκτελεστές των ΟΤΑ μήπως και εξασφαλίσει την επόμενη του εκλογή.

ΥΓ.: Δήμαρχε, μάθαμε ότι κάποιοι δήμαρχοι δεν υπόγραψαν τις διαπιστωτικές πράξεις που οδηγούν στην διαθεσιμότητα δημοτικούς υπάλληλους. Μήπως, επειδή δεν έχουν κολυμβητήριο στα μπετά ?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια