Συνελήφθη άνδρας που εξαπατούσε ηλικιωμένους

Πηγή: skai.gr

Στην Κηφισιά, συνελήφθη άνδρας 51 ετών, ο οποίος μαζί με συνεργό του, που αναζητείται, προσέγγισαν 86χρονο και με το πρόσχημα ότι είναι λογιστές του γιου του, αποπειράθηκαν να του αποσπάσουν χρήματα.

Είχαν εξαπατήσει τουλάχιστον οκτώ ηλικιωμένους, στην Κηφισιά, το Μαρούσι και τον Βύρωνα, και τους είχαν αφαιρέσει τουλάχιστον 30.000 ευρώ.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, ο συλληφθείς μαζί με άγνωστους συνεργούς του, προσέγγιζαν ηλικιωμένα άτομα και χρησιμοποιώντας κάθε φορά διαφορετικό πρόσχημα, ότι είναι λογιστές, εφοριακοί, ή γνωστοί των παιδιών τους, τους αποσπούσαν χρηματικά ποσά. Όταν οι ηλικιωμένοι δεν είχαν μετρητά, τους συνόδευαν σε τραπεζικά υποκαταστήματα και ΑΤΜ για να κάνουν ανάληψη και να τους παραδώσουν τα χρήματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς και οι συνεργοί του είχαν εξαπατήσει τουλάχιστον οκτώ ηλικιωμένους, στην Κηφισιά, το Μαρούσι και τον Βύρωνα, με τη συνολική αξία των αφαιρεθέντων χρημάτων να υπερβαίνει τις 30.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια