Στο Θέατρο Βράχων και όχι στη Μακρόνησο η παράσταση για τον Μίκη

Πηγή: newsbomb.gr

Οι έντονοι άνεμοι «ανέβαλαν» την καλοκαιρινή έναρξη της παράστασης για τη ζωή και το έργο του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη, «Ποιος τη ζωή μου».

Η παράσταση επρόκειτο να παρουσιαστεί στη Μακρόνησο στις 6 Ιουλίου. Ο δήμος Λαυρεωτικής προγραμμάτιζε να δρομολογήσει πλοία από το Λαύριο, αλλά οι αυξημένης έντασης άνεμοι αέρηδες που επικρατούν αυτές τις ημέρες στην περιοχή, εμποδίζουν τους μουσικούς να μεταφέρουν τα μηχανήματα τους ακτοπλοϊκώς από το Λαύριο στη Μακρόνησο.

Η εκδήλωση είχε πάρει πράσινο φως από το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων ενώ η διοργάνωση της στη Μακρόνησο αποτέλεσε επιθυμία του ίδιου του Μίκη Θεοδωράκη, προκειμένου να σταλεί ένα μήνυμα συμφιλίωσης για όλους τους Έλληνες.

Για το λόγο αυτό, το έργο θα παρουσιαστεί στις 15 Ιουλίου στο θέατρο Βράχων στο Βύρωνα. Στη συνέχεια το ταξίδι θα συνεχιστεί σε περισσότερες από 32 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Η παράσταση παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στο θέατρο Μπάντμιντον. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Θέμης Μουμουλίδης, ενώ πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Βαλτινός, η Φιλαρέτη Κομνηνού και ο ‘Αρης Λεμπεσόπουλος.

Στην παράσταση καταγράφεται η ζωή του Μίκη Θεοδωράκη, πλαισιωμένη από τα σημαντικότερα κοινωνικοπολιτικά γεγονότα του αιώνα που πέρασε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια