Δεκαπέντε χρόνια από τη φονική πυρκαγιά στον Καρέα

Την Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013 συμπληρώνονται 15 χρόνια από τη φονική πυρκαγιά στον Καρέα που άφησε πίσω της 4 νεκρούς, τρεις άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος, τους Δημήτρη Μαλούκο, Θεμιστοκλή Μαυραειδή και Αλέξανδρο Διαβολή και έναν εθελοντή δασοπυροσβέστη από την Καισαριανή, τον 22χρονο Δημήτρη Καραμολέγκο.

Με αφορμή την επέτειο αυτή θα τελεστεί τρισάγιο στη μνήμη των θυμάτων, στο χώρο του Μνημείου των Πεσόντων, στη θέση «Πλάτωμα». Θα παραστούν ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ κ. Νίκος Χαρδαλιάς, Δήμαρχος Βύρωνα, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Βασίλης Βαλασόπουλος και ο Αρχηγός του Πυρ. Σώματος, Σωτήριος Γεωργακόπουλος Αντιστράτηγος.

Το απόγευμα τη ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση από το Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα, στη Λαμπηδόνα (Άλσος Αγ. Τριάδας), όπου θα παρουσιαστεί διήγημα του Πάνου Τριγάζη με τίτλο: «Τραγωδία στον Υμηττό». Θα μιλήσουν οι Κώστας Καλημέρης, Άκης Κατωπόδης (Δημ. Σύμβουλος Βύρωνα), Χρήστος Παναγιωτόπουλος (Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα), Νίκος Σφήκας (πρώην αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος), Γιάννης Σχίζας και ο Πάνος Τριγάζης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια