Ανανέωσε με Δόξα Βύρωνα ο Ζίζηλας

Πηγή: gazzetta.gr

Στο δυναμικό της Δόξας Βύρωνα και τη νέα χρονιά προκειμένου να την ενισχύσει στην προσπάθεια της στη Γ΄ Εθνική θα βρίσκεται ο Παναγιώτης Ζίζηλας.

Ο εν λόγω παίκτης που αποτέλεσε έναν εκ των βασικών συντελεστών της «κυανής θεάς»» τόσο στην κατάκτηση του τίτλου όσο και στην πορεία ανόδου της, εξαργύρωσε την πολύ καλή του χρονιά που πέρασε με την επέκταση του συμβολαίου του για ακόμα ένα χρόνο.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως η παραμόνη του Ζίζηλα αποτελεί επιτυχία της διοίκησης Τζαβέλλα, πραγματοποιώντας παράλληλα και την επιθυμία των Βαγγέλη Σταυρακόπουλου και Στάθη Καραλάγα καθώς πέρα των παραπάνω, ο συγκεκριμένος παίκτης έχει καταφέρει να πανηγυρίσει τρεις ανόδους, δύο νταμπλ και ένα πρωτάθλημα.

Ο ίδιος μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με το συγκρότημα των νοτίων προαστίων στις δηλώσεις του σε αθλητική ιστοσελίδα (stoplekto.gr) ανέφερε τα εξής: «Είμαι χαρούμενος που θα βρίσκομαι στο σύλλογο τη νέα σεζόν. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό ώστε η Δόξα να πετύχει τους στόχους της. Θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου διότι αποτελεί τον 12ο παίκτη».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια