Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Θέατρο Βράχων

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παραμένει για περισσότερο από μια δεκαετία πρωταγωνιστής στην ελληνική μουσική σκηνή, ξεσηκώνοντας με το δικό του μοναδικό τρόπο μικρούς και μεγάλους.

Με τον αγαπημένο ράπερ της νεότερης γενιάς, το Μηδενιστή, μετά την επιτυχημένη τους συνεργασία στο τραγούδι «Σε έναν Τοίχο», ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ετοιμάζει ένα live μοναδικό απόψε στις 21:00 στο Θέατρο Βράχων.

Στη συναυλία θα ακουστούν παλιές επιτυχίες του Μιχάλη Χατζηγιάννη όπως το «Μόνο στα όνειρα», το «Πάρτυ», το «Κρυφό φιλί», το «Πιο Πολύ», «Μια απ’ τα ίδια», «Το σ’ αγαπώ», «Το Καλοκαίρι μου» και το «Όλα ή τίποτα»…ως τα πρόσφατα «Τρεις Ζωές» «Πλάι-Πλάι» αλλά και τα ολοκαίνουρια τραγούδια του, όπως το «Η Αγάπη Δυναμώνει» που ακούγεται ήδη στα ραδιόφωνα της χώρας.

Σε αυτές τις εμφανίσεις, έρχεται να προσθέσει από τη βασιλική του φήμη και ο Μηδενιστής, ο αγαπημένος ράπερ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες και τις ρίμες που συγκινούν. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να τους ακούσει μαζί στο «Σε έναν Τοίχο» αλλά και σε άλλα τραγούδια σε ένα πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις!

Ώρα έναρξης: 9:00μ.μ.
Τιμή εισιτηρίου: 12 €

Προπώληση εισιτηρίων για όλες τις εκδηλώσεις:

  • Καταστήματα Public
  • www.livetickets.gr
  • Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού Βύρωνα & Δάφνης-Υμηττού (Ευαγγελικής Σχολής 26, 6ος ορ.)
    Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00π.μ.-2.30μ.μ.
  • Δημαρχείο Δάφνης (Έλλης 16 & Κανάρη, Δάφνη, 4ος ορ.)
    Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00π.μ.-12.00
  • Δημαρχείο Υμηττού (Πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου 1, Υμηττός)
    Δευτέρα έως Παρασκευή 8.00π.μ.-12.00
  • Ταμείο Θεάτρου Βράχων
    Καθημερινά 6.00μ.μ.-10.00μ.μ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια