Βραβεύτηκαν τα πράσινα μπαλκόνια της πόλης μας

Πηγή: dimosbyrona.gr

Δύο ήταν τελικά τα μπαλκόνια που μοιράστηκαν την πρώτη θέση και το βραβείο της «καλύτερης πράσινης ιδέας» στην πόλη μας. Τα δύο μπαλκόνια, που διακρίθηκαν για τη μεγάλη ποικιλία φυτών, βρίσκονται στο κέντρο του Βύρωνα αποδεικνύοντας ότι με λίγη προσπάθεια και μεράκι μπορούμε να δημιουργήσουμε μία μικρή όαση πρασίνου στα σπίτια μας και να κάνουμε πιο όμορφες τις γειτονιές μας.

Οι Κωνσταντίνος Βλάχος και Μαριάννα Μαστροσταμάτη, που ξεχώρισαν από τους συμμετέχοντες και κέρδισαν το βραβείο για το πιο πράσινο μπαλκόνι, μπορούν να παραλάβουν από το φυτώριο του Δήμου Βύρωνα, δέκα φυτά παραγωγής του.

Παράλληλα, οι ιδιοκτήτες πέντε ακόμα μπαλκονιών που ξεχώρισαν, έλαβαν από έναν αναμνηστικό έπαινο και από ένα φυτό παραγωγής του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες και τόνισε ότι «στόχος του Δήμου Βύρωνα είναι να αναδείξει, μέσα και από αυτή την πρωτοβουλία, τον τρόπο που ο καθένας από εμάς μπορεί να συμβάλλει στο να γίνουν οι πόλεις μας πιο πράσινες και πιο όμορφες. Γιατί όταν πρόκειται για το περιβάλλον ακόμα και η πιο μικρή κίνηση μετράει».

Η βράβευση των μπαλκονιών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Ιουνίου, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια