Πρωταθλήτρια η Δόξα

Πηγή: stoplekto.gr

Είμαστε πια πρωταθλητές φωνάζουν στον Βύρωνα αφού η ιστορική Δόξα επικράτησε του Αγίου Ιεροθέου με 1-0 και σε συνδυασμό της ισοπαλίας του Χολαργού είναι από χτες η πρωταθλήτρια Αθηνών στον δεύτερο όμιλο.

Δικαίωση λοιπόν για τον Γιώργο Τζαβέλλα, για την διοίκηση της Δόξας και πάνω απ’όλα για τους προπονητές Βαγγέλη Σταυρακόπουλο και Στάθη Καραλάγα και τους ποδοσφαιριστές της που αν και είχαν βρεθεί την έβδομη αγωνιστική εννέα πόντους πίσω από την κορυφή έδειξαν χαρακτήρα και έφτασαν στην κατάκτηση του τίτλου. Φυσικά δεν θα γινόταν να μην αναφερθούμε και στους φίλους της Δόξας οι οποίοι και χτες έδωσαν βροντερό παρών στο γήπεδο αφού πάνω από 600 φίλαθλοι παρακολούθησαν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα και με την λήξη της αναμέτρησης έστησαν ένα μεγάλο γλέντι. Πλέον στους «κυανόλευκους» ρίχνουν το βάρος στα μπαράζ ανόδου για τη Νέα Γ’ Εθνική.

Ο σκόρερ που χάρισε την κούπα στην Δόξα Βύρωνα ήταν ο Λουσαράκης που στο 54′ με σουτ «φωτοβολίδα» από το σημείο του πέναλτι περίπου άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους οι οποίοι και κράτησαν το 1-0 μέχρι και το σφύριγμα της λήξης. Διαιτητές ήταν οι Ευαγγέλου, Νάρης και Αθανασόπουλος.

ΔΟΞΑ: Μπόκος, Κριεμάδι, Κατσούδας, Ζίζηλας, Παπαδόπουλος, Υφαντής, Γκουντελίντσας, Κασσιανός (46′ Ψαρρής), Λουσαράκης, Κατσιγιάννης (15′ Φώσκολος), Ταμπουράκης (75′ Παπαντζίμας)

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Ρούσσος, Οικονόμου, Μπακόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Νόκας, Λαγγαδινός (80′ Ζαχαρόπουλος Σ.), Νιζάμης (70′ Δρόσος), Δράκος, Φουντούκης (46′ Σταυριανός), Καραμίντζας, Αβίντογλου

Πηγή βίντεο: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια