Μία ακόμα διάκριση στο Ecomobility για το 3ο Γυμνάσιο Βύρωνα

Πηγή: dimosbyrona.gr

Ξεχώρισε για μία ακόμα χρονιά η συμμετοχή του 3ου Γυμνασίου Βύρωνα στην εκστρατεία Ecomobility, «Οικολογική Μετακίνηση 2012-13». Η πρόταση των μαθητών της πόλης μας κατέλαβε την 5η θέση πανελλαδικά, ενώ το 3ο Γυμνάσιο ξεχώρισε και για τη δημιουργικότητά του, αφού ήταν μέσα στις 5 καλύτερες συμμετοχές για το βραβείο Video-Ηλεκτρονικής Έκφρασης.

Τα αποτελέσματα της εκστρατείας, στην οποία συμμετείχαν μαθητές από 30 πόλεις της Ελλάδας, ανακοινώθηκαν το Σάββατο 13 Απριλίου, οπότε και πραγματοποιήθηκε η απονομή των βραβείων στα σχολεία που διακρίθηκαν.

Τόσο ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, όσο και η Αντιδήμαρχος Παιδείας Τζένη Παυλάκου-Παναγιωτοπούλου έδωσαν συγχαρητήρια στους μαθητές αλλά και τους υπεύθυνους καθηγητές, για την πολύ καλή δουλειά τους.

«Δράσεις όπως το Ecomobility δίνουν την ευκαιρία στους μαθητές να εντοπίσουν τα προβλήματα στη γειτονιά τους και να προτείνουν τρόπους αντιμετώπισής τους. Στα δύο χρόνια που οι μαθητές της πόλης μας συμμετέχουν στη συγκεκριμένη εκστρατεία, μας έχει εντυπωσιάσει η ενέργεια, η ωριμότητα και η δημιουργικότητά τους. Για ακόμα μία χρονιά τα παιδιά μάς απέδειξαν ότι η συμμετοχή στα κοινά και ο ρόλος του ενεργού πολίτη έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με την ατομική βούληση και διάθεση και όχι με την ηλικία» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια