Διάνα Ηλ. – Δόξα Βύρωνα 0-4

Πηγή: stoplekto.gr

Από τεσσάρα σε τεσσάρα πηγαίνει η Δόξα Βύρωνα αφού μετά το 4-0 της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Ειρήνη Πετρούπολης αυτή την φορά ήρθε ακόμη μία επικρατώντας με το ίδιο σκορ της Διάνας στην Ηλιούπολη.

Σίγουρα η δυναμικότητα τον δύο τελευταίων αντιπάλων δεν αποτελούσαν φόβητρο για τους Βυρωνιώτες, όμως έχουμε δει σε πολλές περιπτώσεις με αντίστοιχους αντιπάλους, όχι μόνο την Δόξα, αλλά ακόμα και πιο μεγάλες ομάδες να γκελάρουν. Άλλωστε δεν χρειάζεται να πάμε και πολύ μακριά αφού η Διάνα στον πρώτο γύρο στον Βύρωνα είχε φύγει με την ισοπαλία (1-1). Όσον αφορά το ματς όντως η ομάδα του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου ήταν τόσο καλή όσο δείχνει και το τελικό σκορ, ενώ οι Ηλιουπολίτες δεν κατάφεραν σε καμία περίπτωση να προβάλουν αντίσταση, παρόλο που έπαιζαν το τελευταίο χαρτί για την παραμονή. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 25′ όταν ο Σάρας «γκρέμισε» τον Κασσιανό στην περιοχή και ο Υφαντής δεν έχασε την ευκαιρία στο αμέσως επόμενο λεπτό για το 0-1. Στο 33′ ο Γκουνελίντσας με ωραίο σουτ λίγο έξω από την περιοχή έκανε το 0-2. Στο δεύτερο μέρος οι «κυανόλευκοι» πέτυχαν ακόμη δύο τέρματα με τον Ταμπουράκη στο 69′ και τον Φώσκολο στο 74′ για να φτάσουν στον θρίαμβο του 0-4. Δοκάρι είχαν οι γηπεδούχοι με τον Μιχαηλίδη στο 76′. Δεν αντιμετώπισε πρόβλημα ο Τριτσώνης και οι βοηθοί του Ακρίβος και Τουμπακάρης.

Τέλος, περίπου 500 φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την συνάντηση με τους μισούς τουλάχιστον εξ αυτών να είναι οπαδοί της Δόξας Βύρωνα.

*Πολλοί «κατάσκοποι» από πλευράς Χαραυγιακού που βρέθηκαν στο γήπεδο της Διάνας για να παρακολουθήσουν από κοντά την Δόξα Βύρωνα, αφού εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική. Συγκεκριμένα τους «κυανόλευκους» είδαν ο πρόεδρος Μανώλης Φύτρος, ο προπονητής Αλβέρτος Παπαδάκης, ο προπονητής του εφηβικού Γρηγόρης Ρηγάτος και οι ποδοσφαιριστές Γιάννης Νικόλας και Γιώργος Τσαφταρίδης.

*Το «παρών» έδωσαν «κατάσκοποι» και από πλευράς Εθνικού και Μοσχάτου.

*Επίσης την αναμέτρηση παρακολούθησαν και οι ποδοσφαιριστές της Ηλιούπολης Συμεών και Ζουμπουνέλης, αλλά και οι μεγάλες δόξες του παρελθόντος Λουκάς Ρόππας και Δημήτρης Ζυγούρης, οι οποίοι και είχαν φορέσει την φανέλα του Χαραυγιακού και της Δόξας Βύρωνα την δεκαετία του ’80 και του 90′.

ΔΙΑΝΑ: Μενούνος, Νίκολι, Σάρας, Καρίντζης, Ματσάγγος, Σακκάς, Μπαλαφούτης (70′ Μιχαηλίδης), Χούδρας, Αναστασάκης, Καλουδιώτης (75′ Σταμάτης), Βογιατζόπουλος (46′ Απέργης Ν.)

ΔΟΞΑ: Μπόκος, Κριεμάδι, Κατσούδας, Παπαδόπουλος, Ζίζηλας, Υφαντής (70′ Ψαρρής), Κατσίγιαννης (20′ Ταμπουράκης), Γκουντελίντσας, Φώσκολος, Κασσιανός (61′ Ζαφειράκης), Λουσαράκης

Πηγή βίντεο: doxavirona.blogspot.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια