«Δύναμη Ελπίδας»: Νέα δημοτική παράταξη στο Δήμο Βύρωνα

Πηγή: aftodioikisi.gr

Ανακοινώθηκε, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βύρωνα, την περασμένη εβδομάδα, η συγκρότηση της νέας ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης με την επωνυμία «Δύναμη Ελπίδας – Δημοτική Κίνηση Πολιτών Βύρωνα» και επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο και δικηγόρο Αλέξη Σωτηρόπουλο.

Την ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης, που κατατέθηκε στα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου, συνυπογράφουν 150 πολίτες Βύρωνα, μεταξύ των οποίων, οι επίσης, δημοτικοί σύμβουλοι Κατίνα Ζούκα και Λευτέρης Τριανταφύλλου, που θα αποτελούν μαζί με τον Αλέξη Σωτηρόπουλο και τη δημοτική της ομάδα. Οι τρεις ανωτέρω δημοτικοί σύμβουλοι ανακοίνωσαν συγχρόνως την αποχώρησή τους από τη δημοτική ομάδα της παράταξης «Βύρωνας: Καθαρή Επιλογή» του Παναγιώτη Κόνσουλα (που έχει έρθει σε ρήξη με το ΠΑΣΟΚ).

«Το αμέσως προσεχές διάστημα θα δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα και άλλων υποστηρικτών της κίνησης αυτής, η οποία με την ιδρυτική της διακήρυξη απευθύνει κάλεσμα σ` όλους όσους αγαπούν και νοιάζονται για τον Βύρωνα να συμμετάσχουν, χωρίς περιχαρακώσεις σε λογικές και διαιρέσεις του παρελθόντος, στη συλλογική προσπάθεια που ξεκινά για την ανατροπή της σημερινής γκρίζας πραγματικότητας και την αλλαγή της πόλης μας», σημειώνει σε σχετική της ανακοίνωση η «Δύναμη Ελπίδας – ΔΚΠΒ».

Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ «ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια