Φίλιππος Καρατζάς: Επιτέλους κάποιοι ας σταματήσουν να κάνουν μικροπολιτική!

Απάντηση στην καταγγελία της Ανεξάρτητης Αγωνιστικής Παρέμβασης Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα, σχετικά με το θέμα των απλήρωτων εργαζομένων στους  Παιδικούς Σταθμούς, δίνει ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Φίλιππος Καρατζάς, με ανακοίνωση του, την οποία δημοσιεύουμε αυτούσια:

Επιτέλους κάποιοι ας σταματήσουν να κάνουν μικροπολιτική!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η μη έγκαιρη καταβολή μισθών στους 11 υπαλλήλους ορισμένου χρόνου του ΝΠΔΔ «ΔΠΣ Δ. Βύρωνα» οφείλεται στους εξής λόγους:

  • Κάποιοι από τους εν λόγω υπάλληλους καθυστέρησαν σχεδόν ένα μήνα να προσκομίσουν στην Υπηρεσία μας στοιχεία απαραίτητα για τη διεκπεραίωση της πληρωμής τους (ΑΜΚΑ, ΑΜΑ, αρ. λογαριασμού ALPHA BANK κλπ) με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ολοκληρωθεί η διαδικασία πληρωμής για κανέναν από αυτούς.
  • Το Ελεγκτικό Συνέδριο πάγωσε την υπογραφή σύμβασης των ΝΠΔΔ με το ΕΣΠΑ και συνεπώς δεν ήταν δυνατή η έγκριση πληρωμής υπαλλήλων ορισμένου χρόνου μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ μέχρι και το πρώτο 10ήμερο Ιανουαρίου 2013.  Η πρώτη πληρωμή αυτών των υπαλλήλων έχει ήδη πραγματοποιηθεί.
  • Αποστολή εκ νέου, του εντάλματος πληρωμής Δεκεμβρίου 2012 των υπαλλήλων ορισμένου χρόνου μέσω ΕΣΠΑ για έλεγχο στην Επίτροπο λόγω παραίτησης κάποιου εξ αυτών και πρόσληψη επόμενου επιτυχόντα από τον πίνακα κατάταξης.
  • Η διαδικασία ελέγχου ενταλμάτων πληρωμής νεοπροσληφθέντων από την Επίτροπο απαιτεί μεγαλύτερο χρόνο από άλλα εντάλματα καθώς γίνεται και έλεγχος όλων των δικαιολογητικών των υπαλλήλων αυτών.  Παράλληλα σε αρκετές περιπτώσεις των εν λόγω υπαλλήλων ζητήθηκαν συμπληρωματικά δικαιολογητικά και στοιχεία.

Αυτή τη στιγμή εκκρεμούν δύο εντάλματα πληρωμής τα οποία βρίσκονται στην Επίτροπο για έλεγχο από τις 21/01/2013 και από τις 05/02/2013 αντίστοιχα.

Επιτέλους κάποιοι ας σταματήσουν να κάνουν μικροπολιτική και να δημιουργούν εντυπώσεις για μικροπαραταξιακούς λόγους, ενώ γνωρίζουν την πραγματικότητα. Πόσο μάλλον όταν οι ίδιοι διαφωνούσαν και μας κατήγγειλαν για τις συγκεκριμένες προσλήψεις μέσω του ΕΣΠΑ! Ο λαϊκισμός τελικά για κάποιους εργατοπατέρες και αιώνιους συνδικαλιστές αποτελεί τρόπο ζωής.

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.

Φίλιππος Καρατζάς

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Xristina Greka

Συμφωνώ με τον πρόεδρο των παιδικών σταθμών. Οι διάφοροι εργατοπατέρες που κόπτονται δήθεν για το καλό των πολιτών, ας σταματήσουν την πολιτική τους προπαγάνδα. Πείτε μου κύριοι αν κάποιος δεν συμφωνούσε με την ιδεολογία σας θα τον βοηθούσατε παρέχοντάς του για παράδειγμα τρόφιμα; ΟΧΙ, είναι η απάντηση και συνέβη σε δικό μου πρόσωπο. Ο Δήμος Βύρωνα, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα αυτή την στιγμή. Ευτυχώς όμως υπάρχουν ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι, όπως ο πρόεδρος των παιδικών σταθμών κ. Φίλιππος Καρατζάς που προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο. Την απάντηση την πήρατε από τον πρόεδρο, οπότε σταματήστε τις διαμαρτυρίες για την δημιουργία εντυπώσεων!