Δόξα Βύρωνα: Νίκη με επεισόδια

Πηγή: stoplekto.gr

Μπορεί στο 86′ ο Ζίζηλας να χάρισε την μεγάλη νίκη στην Δόξα με 2-1 για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ κόντρα στο Αιγάλεω, όμως με τα επεισόδια που έγιναν στο τέλος της αναμέτρησης, δύσκολα θα γλιτώσει την τιμωρία της έδρας της στο πρωτάθλημα.

Είναι πολύ κρίμα να έχει παίξει όμορφο ποδόσφαιρο η Δόξα Βύρωνα και παρόλα αυτά να ασχολούμαστε με τα επεισόδια που συνέβησαν αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης με το”Σίτυ”.  Συγκεκριμένα έγιναν συμπλοκές μεταξύ της συνοδείας της διοίκησης του Αιγάλεω και των φανατικών οπαδών της Δόξας, με πολλά αντικείμενα να εκτοξεύονται εκατέρωθεν, ενώ έσπασε και η πόρτα που χώριζε τις δύο θύρες. Η επέμβαση των ΜΑΤ ήταν άμεση προσπαθώντας να χωρίσουν τις δύο πλευρές, δείχνοντας πάντως… υπερβάλλοντα ζήλο εναντίον των Βυρωνιωτών. Μάλιστα ύστερα από λίγα λεπτά εμφανίστηκε στις κερκίδες και δεύτερη διμοιρία των ΜΑΤ περικυκλώνοντας έτσι τους σκληροπυρηνικούς των «κυανόλευκων» και καταφέρνοντας τελικά να τους διαλύσει γρήγορα. Η αλήθεια πάντως είναι πως η είσοδος των ΜΑΤ από την θύρα 3 ήταν αχρείαστη, αφού ήδη το μεγαλύτερο μέρος των φιλάθλων είχε αρχίσει να φεύγει, «ανάβοντας» έτσι τα αίματα περισσότερο. Τα επεισόδια μεταξύ της αστυνομίας και των οπαδών συνεχίστηκαν για λίγα λεπτά και εκτός γηπέδου, χωρίς ευτυχώς να λάβουν μεγάλη έκταση. Πάντως πρέπει να στηλιτευθεί και η προκλητική στάση μερίδας της συνοδείας της διοίκησης του Αιγάλεω, η οποία και έβριζε χυδαία τους φίλους της Δόξας.

Τέλος θα πρέπει να αναφερθεί πως η στάση της διοίκησης της Δόξας Βύρωνα ήταν άψογη, αφού από την πλευρά της έκανε πραγματικά ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να προστατεύσει την αποστολή του Αιγάλεω.

Όσον αφορά τον αγώνα, η ομάδα των Σταυρακόπουλου και Καραλάγα έπαιξε κατά διαστήματα αρκετά θεαματικά, ενώ και αμυντικά ήταν άψογη, «κλειδώνοντας» τα ατού του Αιγάλεω. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με το πέναλτι του Ζαφειράκη στο 9′, ενώ το «Σίτι» στο 30′ έφτασε στην ισοφάριση ύστερα από το εκπληκτικό φάουλ του Παπουτσή. Στο 86′ ο Κατσούδας από τα δεξιά έβγαλε μία εκπληκτική σέντρα στην καρδιά της περιοχής του Αιγάλεω και με φοβερή κεφαλιά «ψαράκι» του Ζίζηλα έγραψε το 2-1 εν μέσω ντελίριο ενθουσιασμού των 400 και πλέον φιλάθλων της Δόξας. Το 2-1 έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα και έτσι αναμένουμε την ρεβάνς της 27ης Φεβρουαρίου με μεγάλο ενδιαφέρον. Διαιτητές ήταν οι Σφακιανάκης, Γεωργακόπουλος και Απτόσογλου.

ΔΟΞΑ: Μπόκος, Κριεμάδι, Κατσούδας, Παπαδόπουλος, Ζίζηλας, Υφαντής, Κατσίγιαννης (67′ Ψαρρής), Γκουντελίντσας, Κασσιανός (46′ Ακριτίδης), Ζαφειράκης, Λουσαράκης (44′ Ταμπουράκης)

ΑΙΓΑΛΕΩ: Κουρεπίνης, Παπουτσής, Ταμπάκης, Κουτσοδήμος (53′ Στριμμένος), Ποστόλης, Νυκταράκης (46′ Κουμπούλης), Δουκάκης, Τουρνάς, Χανιώτης (80′ Μακρής), Τζανετάκος, Πολυκρέτης

Πηγή βίντεο: doxavirona.blogspot.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια