Ανοιχτό τα απογεύματα και τα Σάββατα το ΚΕΠ Βύρωνα

Πηγή: dimosbyrona.gr

Στη διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών τα απογεύματα και τα Σάββατα, προχωρά η Δημοτική Αρχή της πόλης από τις 18 Φεβρουαρίου, με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες.

Παρά την ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία και παρά τις σημαντικές ελλείψεις σε προσωπικό που αντιμετωπίζει το Κέντρο, ο Δήμος Βύρωνα, μετά από συνεχείς και συντονισμένες προσπάθειες, διευρύνει το ωράριο λειτουργίας του ΚΕΠ, το οποίο από τις 18/2 θα λειτουργεί καθημερινά από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, ενώ θα είναι ανοιχτό και τα Σάββατα από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, προκειμένου να εξυπηρετούνται καλύτερα οι πολίτες.

«Με δεδομένο ότι ο πολίτης είναι πάντα στο επίκεντρο, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου, παρά τα όποια εμπόδια, να ενισχύσουμε την εξυπηρέτηση του κοινού και να περιορίσουμε την ταλαιπωρία του κόσμου» επισημαίνει ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς και τονίζει: «Aν σκεφτεί κανείς πόσες δυσκολίες αντιμετωπίζουν πλέον στην καθημερινότητά τους οι πολίτες, αντιλαμβάνεται ότι γίνεται ακόμα μεγαλύτερο χρέος μας η υπεράσπιση των δημοτών μας μέσω της ενίσχυσης και της βελτίωσης όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών μας προς αυτούς».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια