Ανεξάρτητη Αγωνιστική Παρέμβαση: “Όταν η αδικία γίνεται πολιτική η αντίσταση σε αυτή είναι καθήκον”

Την δική της απάντηση στον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Φίλιππο Καρατζά, σχετικά με το θέμα των απλήρωτων εργαζομένων στους  Παιδικούς Σταθμούς, δίνει η Ανεξάρτητη Αγωνιστική Παρέμβαση Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα.

Ένα σχόλιο στην  απάντηση του Πρόεδρου του Νομικού  Προσώπου των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Βύρωνα για τους απλήρωτους εργαζόμενους

Η Ανεξάρτητη Αγωνιστική Παρέμβαση εργαζομένων Δήμου Βύρωνα  που καταλαβαίνει και νιώθει την απόγνωση που αισθάνονται οι εργαζόμενοι όταν μένουν απλήρωτοι, δεν μπορεί να σιωπά και να συναινεί για να είναι αρεστή στην τοπική εξουσία- δημοτική αρχή – που ευθύνεται για τη μη καταβολή της μισθοδοσίας των εργαζομένων τους μήνες Δεκέμβριο, Ιανουάριο, Α΄ δεκαπενθήμερο  Φεβρουαρίου και δώρο Χριστουγέννων.

Η δημοτική αρχή αντί να κάνει την αυτοκριτική της και να ζητήσει συγγνώμη από τους εργαζόμενους για την καθυστέρηση της μισθοδοσίας τους καταφεύγει για άλλη μια φορά  κατά τη συνήθη τακτική της, σε  συκοφαντίες του στιλ «εργατοπατέρες, μικροπολιτική κ.λπ.».Η δημοτική αρχή έχει «εφεύρει» το δήθεν επιχείρημα «Όταν κάτι δε γίνεται σωστά στο Δήμο, πάντα κάποιος άλλος φταίει».

Εμπνεόμενη από αντιδραστικό ιδεολόγημα των δήθεν άκρων και το αντιδραστικό δόγμα της συγκυβέρνησης όποιος αντιστέκεται στην πολιτική μας  τον τσακίζουμε. Όποιος σπάει τη σιωπή και τη συναίνεση και  αποκαλύπτει την  πολιτική της  τοπικής δημοτικής εξουσίας και χαλάει την επικοινωνιακή της εικόνα,  πρέπει να συκοφαντείται και να απομονώνεται.

Δυστυχώς σε αυτή την πολιτική σύρεται και ο Πρόεδρος κ. Καρατζάς στην προσπάθεια του να συγκαλύψει την αντεργατική πολιτική και ενδεχόμενος τα οικονομικά αδιέξοδα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Βύρωνα εξ αιτίας των μνημονικών πολιτικών αλλά και της πολιτικής της δημοτικής αρχής .

Ως συνδικαλιστική κίνηση θα συνεχίσουμε να κάνουμε το αυτονόητο.

Να υπερασπίζουμε τα δικαιώματα των εργαζόμενων από όποιων και εάν καταπατώνται.

Όταν η αδικία γίνεται πολιτική η αντίσταση σε αυτή είναι καθήκον.  

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣH
Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα.                                                                        

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια