Πήρε το ντέρμπι του Βύρωνα ο Αθηναϊκός

Πηγή: topiko24.gr

Το μεγάλο ντέρμπι του Βύρωνα έχει νικητή, καθώς ο Αθηναϊκός επικράτησε για δεύτερη φορά μέσα στην χρονιά με το ίδιο σκορ (1-0) της Δόξα Βύρωνα πανηγυρίζοντας  την επιστροφή τους στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣΑ.

Οι «Λόρδοι» μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα έδειξαν σφυγμό και πήραν το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον αιώνιο αντίπαλό, κάτι που θα επαναφέρει το καλό κλίμα στην ομάδα , καθώς και την ψυχολογία στις τάξεις των παικτών. Από την άλλη πλευρά αυτή ήταν η πρώτη ήττα για το συγκρότημα του κ. Σταυρακόπουλο από τότε που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας.

Το ματς ήταν σκληρό χωρίς πολλές φάσεις στις δύο εστίες με τους γηπεδούχους να φτάνουν τελικά στο γκολ με τον Δρυμούση που εκμεταλλεύτηκε την ασσίστ του Μπιτίλη στο 47’ για το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Μάλιστα τριά λεπτά νωρίτερα ο ακυρώθηκε γκολ για τον Αθηναϊκό ως οφ σαιντ.  Στην συνέχεια η Δόξα προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε κάποιες ευκαιρίες για να φέρει το ματς στα ίσια με τον Κασιανο στο 70΄σε τετ α τετ και με τον Λουσαράκη στο 84’ με γυριστό σουτ που πέρασε αουτ.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Μηλιώνης, Παπαχειμώνας (52′ Γαβριήλ), Βουρλούμης, Τζανετής, Κορρές, Καφαλίδης, Πέλλας, Ντε Μπαρτόλο, Ρεντζής (63′ Ζαμπαράς), Μπίτιλης, Δρυμούσης (72′ Λεβέντης).

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ : Τσαβδαρίδης, Κατσιγιάννης (66′ Γκουντελίτσας), Κατσούδας, Παπαδόπουλος, Ζίζηλας, Υφαντής (58′ Φώσκολος), Κρυεμάδι, Χαλβατζής, Ταμπουράκης, Κασσιανός (85′ Παπανδρέου), Λουσαράκης.

Πηγή εικόνας: ATHINAIKOS F.C.- Lords of Byron

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια