Συμψηφισμός για τα χρέη του Δήμου Βύρωνα

Πηγή: attikipress.gr

Με απόφαση των υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομικών προχωρά ο συμψηφισμός των χρεών δήμων, προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία. Το συνολικό ποσό που συμψηφίζεται, σε εφαρμογή του Ν. 4047/2012, είναι 54.564.920,32 ευρώ έναντι των εσόδων που θα είχαν από παρακρατηθέντες πόρους. Στους δήμους που θα τεθεί σε εφαρμογή το μέτρο και βρίσκονται στο κόκκινο είναι μεταξύ άλλων και ο Δήμος Βύρωνα.

Ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης τόνισε σχετικά: «με την εφαρμογή της συγκεκριμένης διάταξης διευκολύνουμε τον οικονομικό προγραμματισμό των δήμων που είναι υπερχρεωμένοι, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να αποπληρώσουν οφειλές τους προς το Ελληνικό Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία χωρίς να στερηθούν ρευστότητα. Επιπρόσθετα, με τη ρύθμιση αυτή απαλλάσσονται από βεβαιωμένους πρόσθετους φόρους και πρόστιμα καθώς και από προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής και κάθε μορφής επιβαρύνσεις».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια