“Στράβωσε” για Δόξα Βύρωνα και επεισόδια ο Τζαβέλλας

Πηγή: stoplekto.gr

Η μεγάλη ένταση μετά την λήξη του αγώνα ήταν αυτό που στιγμάτισε το ματς μεταξύ της Δόξας Βύρωνα και της Διάνας (1-1). Όλα ξεκίνησαν στο 75′ όταν και ο Παπαδόπουλος χτύπησε εκτός φάσης τον Καρίντζη στην περιοχή της Δόξας, με τον Ντάουλα να υποδεικνύει πέναλτι υπέρ της Διάνας και παράλληλα να αποβάλει τον αμυντικό των «κυανόλευκων». Έτσι στο 77′ ο Παναγόπουλος ισοφάρισε από την άσπρη βούλα το τέρμα του Φώσκολου, με το οποίο η Δόξα είχε ανοίξει το σκορ στο 30′.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι οπαδοί των γηπεδούχων «έβραζαν» με τον Αθηναίο ρέφερι και μετά το τέλος της αναμέτρησης εισήλθαν στα αποδυτήρια με άγριες διαθέσεις. Ευτυχώς όμως οι ιθύνοντες των Βυρωνιωτών προστάτεψαν την αποστολή των φιλοξενούμενων, αλλά και το διαιτητικό τρίο και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Διαιτητές της συνάντησης ήταν οι Ντάουλας, Ταρανάς και Απτσόσογλου.

ΔΟΞΑ: Μπόκος, Κριεμάδι, Κατσούδας, Παπαδόπουλος, Ζίζηλας, Υφαντής, Κατσιγιάννης(68′ Λουσαράκης), Χαλβατζής(81′ Ζαφειράκης), Ταμπουράκης, Κασσιανός(46′ Παπαντζίμας), Φώσκολος

ΔΙΑΝΑ: Κουρουπάκης, Βασιλόπουλος, Σάρας, Καρίντζης, Απέργης, Λίτσας, Μιχαηλίδης(50′Μπαρδαβίλλιας), Καλουδιώτης(46′ Αναστασάκης), Παναγόπουλος, Ματσάγγος, Χούδρας(90′ Στουντζιένυ)

Έριξε την «βόμβα» της αποχώρησης ο Τζαβέλλας!

Αμέσως μετά την λήξη της συνάντησης ο Γιώργος Τζαβέλλας ενημερώθηκε για τα τεκταινόμενα και δεν δίστασε να τονίσει με την ανάρτησή του στην σελίδα φίλων της Δόξας Βύρωνα στο facebook πως σκέφτεται σοβαρά την αποχώρησή του από την πρώτη ομάδα! Το σκεπτικό του μάλιστα ήταν πως είναι κρίμα για τα 230 παιδάκια των ακαδημιών της ομάδας να πληρώνουν χρήματα στον σύλλογο και να αντικρίζουν εικόνες βίας, ενώ υπογράμμισε πως ντρέπεται και ζητά συγγνώμη εκ μέρους του για ότι έγινε. Τώρα, το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν κάνει πράξη την. απειλή του ο διεθνής ποδοσφαιριστής, ή αν θα συνεχίσει να στηρίζει τελικά την μεγάλη του αγάπη.

Πηγή εικόνας: Kostas Anagnostopoulos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια