Επιστολή κόλαφος του ηθοποιού Γ. Ευαγγελίδη εναντίον του Δήμου Βύρωνα

Πηγή: attikipress.gr

Στην Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου κατέφυγαν τελικά οι απλήρωτοι εργαζόμενοι με σύμβαση έργου στον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού του Δήμου Βύρωνα (ΟΠΑΔΒ), διαμαρτυρόμενοι γιατί πάνω από δύο χρόνια τώρα, ο Δήμος όχι μόνο αρνείται να τους πληρώσει, αλλά επιπλέον «τους εμπαίζει με παραπλανητικές υποσχέσεις και ψεύδη» όπως αναφέρει η Επιτροπή για τη Καταγραφή της Κατάστασης στο Δήμο Βύρωνα.

Δριμύ κατηγορώ του γνωστού ηθοποιού Γιάννη Ευαγγελίδη. Με επιστολή, που έδωσε εχθές στη δημοσιότητα, χαρακτηρίζει το Δήμο μπακάλικο και μποστάνι της πολιτική καιροσκοπίας ενώ τη δημοτική πλειοψηφία, λαοπλάνους  και νταβατζήδες του πολιτισμού.

Ολόκληρη η επιστολή του Γιάννη Ευαγγελίδη:

Στη Λεωφόρο της Καραολή και Δημητρίου επάνω απ’ το Α/Β

ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ

Μη σας γελάει η παραπλανητική ταμπέλα

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΝ ΒΥΡΩΝΑ

Η Δημοτική Αρχή του διαθέτει φρούτα εκλεκτά απ’ το μποστάνι της

ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΑΣ

Γνωστοί «Καλοχαιρέτες» και «Καλοχαιρέτησες», εξαπατήσανε ανθρώπους του πολιτισμού:

Ηθοποιούς, Ζωγράφους, Μουσικούς, Καθηγητές Φυσικής Αγωγής που μόχθησαν για τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ.

Αυτοί οι ΛΑΟΠΛΑΝΟΙ, οι κομπάρσοι της πολιτικής χρεοκοπίας, ως ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, επί δύο χρόνια, από τα τέλη του 2010 μέχρι σήμερα, όχι μόνο δεν μας πλήρωσαν, αλλά μας πήραν και αποδείξεις εξοφλητικές! Και εμείς δηλώσαμε ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ εισόδημα που δεν εισπράξαμε ποτέ! Και δανειζόμαστε για να πληρώνουμε το φόρο!

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ εκλιπαρούμε αυτούς που μας εξαπατήσανε να μας ελεήσουν με τα λεφτά που μας χρωστάνε. Πηγαινοερχόμαστε από πόρτα σε πόρτα, από αρμόδιο σε αρμόδιο κι’ από γραφείο σε γραφείο. Άδικος κόπος!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΕΣ με αυτόφωρη αρμοδιότητα! Ακούν τον πόνο μας, δείχνουν να μας κατανοούν, αλλά κανείς δεν είναι αρμόδιος να συνδράμει άμεσα τον αδικημένο. Πρέπει να καταφύγουμε στην Δικαιοσύνη, λένε, για να δικαιωθούμε! Μετά από πόσα χρόνια; Να βρούμε χρήματα για τα έξοδα – και που να τα βρούμε; – κι από αναβολή σε αναβολή, να ανεβούμε ένα Γολγοθά για να αποδείξουμε την Αυταπόδεικτη Απάτη. Αυτήν την «άργητα του νόμου» εκμεταλλεύονται οι θεσιθήρες της Δημοτικής μας Εξουσίας που μας εξαπατήσανε και επί δύο χρόνια μας εξευτελίζουν!

Εμείς απευθυνόμαστε στη δικαιοσύνη της καρδιάς σας.

Αυτές τις Άγιες Μέρες, που θα καθίσετε στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, να πείτε στα παιδιά σας, πως τα παιδιά των δασκάλων που τους διδάξαν ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ πεινάνε! Ας κάνουν και γι’ αυτά μια προσευχή!

Και πείτε τους, σαν παραμύθι, πως ο Αλή-Μπαμπάς και οι Σαράντα ΨΕΥΤΕΣ έχουν διεύθυνση και ονόματα. Και όταν περνάτε μπροστά απ’ το Δημαρχείο του Βύρωνα να τους το δείχνετε με το δάχτυλο και να τους λέτε:

«ΕΚΕΙ ΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ ΤΟΥΣ»

Καλά Χριστούγεννα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Ηθοποιός. Γέννημα θρέμμα του Βύρωνα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Kostas Stefanakis

βγειτε κυριε δημαρχε να απαντησετε,γιατι ειναι απληρωτοι ολοι αυτοι 2 χρονια;εσεις λεγατε οτι ολοι ειναι πληρωμενοι στον δημο αλλα μαλλον κανατε λαθος διοτι οι συγκεεκριμενοι ειναι απληρωτοι,γιατι αραγε;βγητε ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ αφου παρακολουθητε το ιντερνετ σε οτι σας αφορα.και μην το παιρνετε προσωπικα οτι σασ κανουμε επιθεση απλα σασν δημαρχος οφειλετε να απαντησετε στους δημοτες σας.