Αναβάλλεται η δημοπρασία για την Λαμπηδόνα

Πηγή: aristeriparemvasivyrona.blogspot.gr

Αναβάλλεται για την Πέμπτη 20/12 η δημοπρασία για την εκμίσθωση του αναψυκτηρίου της Αγίας Τριάδας. Η δημοπρασία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί στις 11:00, αλλά αναβλήθηκε λόγω των κινητοποιήσεων που είχαν προγραμματίσει κάτοικοι, που αντιδρούν στην ιδιωτικοποίηση του χώρου.

Σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής Δημοπρασίας για την εκμίσθωση Ακινήτων του Δήμου Βύρωνα, πίσω από τις κινητοποιήσεις αυτές κρύβονται μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τα οποία έχουν προβεί σε «παράνομη κατάληψη» του χώρου της Λαμπηδόνας. Από την πλευρά τους οι κάτοικοι υποστηρίζουν οτι δεν πρόκειται για κατάληψη αλλά για παραχώρηση, καθώς οι φύλακες του δήμου είναι αυτοί που ανοίγουν και κλείνουν τη Λαμπηδόνα, σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων του Κοινωνικού Πολιτιστικού Κέντρου και άλλων φορέων και συλλογικοτήτων της περιοχής που χρησιμοποιούν το χώρο.

Στην απόφαση αναφέρεται επίσης η πρόθεση της επιτροπής να υποβάλλει μήνυση, προκειμένου να διερευνηθεί η ύπαρξη τυχόν ποινικών αδικημάτων κατά την διάρκεια των προηγούμενων δημοπρασιών, των αναψυκτηρίων Ανάληψης και Νέας Ελβετίας.

Διαβάστε ολόκληρη την απόφαση της επιτροπής πατώντας εδώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια