Στους «8» του κυπέλλου η Δόξα

Πηγή: doxavyrona.gr

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑ πανηγύρισε η Δόξα Βύρωνα, καθώς επικράτησε στην παράταση 2-1 του Ηφαιστου Περιστερίου. Η ομάδα των Δυτικών προαστείων μπήκε δυνατά στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό και αφού πρώτα είχε δοκάρι στο 6′, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 21′ με τον Παπαευθυμίου.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση, η οποία τελικά ήρθε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου (51′), χάρη στο ψιλοκρεμαστό σουτ του Λουσαράκη. Στο 58′ οι Βυρωνιώτες έμειναν με 10 παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο Ταμπουράκης με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η λήξη του 90λεπτου βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες 1-1 κ έτσι η αναμέτρηση οδηγήθηκε σε ημίωρη παράταση. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 105′, η Δόξα με σκόρερ τον Παπανδρέου κατάφερε να κάνει το 2-1 και να φύγει νικήτρια από το Περιστέρι, παίρνοντας παράλληλα και το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ:Παπαδιώτης, Τζαβάρας(98’ Βόγλης), Λεβέντης, Ντουλές, Γιαννακόπουλος, Νεούνου, Παπαχρήστου, Χίος(63’ Κουτσοκώστας), Κρεμμύδας, Παπαευθυμίου(48’ Βήχας), Ζήκος.

ΔΟΞΑ:Τσαβδαρίδης, Παπαχειμώνας(70’ Παπαδόπουλος), Κατσούδας, Κριεμάδι, Ζίζηλας, Υφαντής, Κατσιγιάννης(48’ Χαλβατζής), Λουσαράκης, Ταμπουράκης, Κασσιανός(80’ Παπανδρέου), Φώσκολος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια