Αναγέννηση Βύρωνα: «Καθάρισε» Μίλωνα και προκρίθηκε

Πηγή: onsports.gr

Την πρόκριση στο δεύτερο γύρο του Κυπέλλου χάντμπολ των ανδρών πανηγύρισε η Αναγέννηση Βύρωνα, επικρατώντας στα Γιαννιτσά του τοπικού Μίλωνα 21-20.

Οι φιλοξενούμενοι διατηρούσαν το προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ωστόσο δεν απέφυγαν στο τέλος τα «καρδιοχτύπια», αφού οι παίκτες του Κλέαρχου Τριανταφυλλίδη βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να πλησιάσουν στο σκορ, διεκδικώντας την πρόκριση. Κορυφαίοι για τους νικητές οι Φάμπατς και Τσοβίλης με πέντε τέρματα.
Τα δεκάλεπτα: 2-5, 6-9, 8-13 (ημχ.), 9-16, 13-19, 20-21

ΜΙΛΩΝ (Κλέαρχος Τριανταφυλλίδης): Κουπαρανίδης, Μαυρόπουλος 3, Μουτούδης 3, Αμαξόπουλος, Θεοδωρίδης 8, Παγκούρας 1, Παντελίδης, Κατμαδάς, Ζιλίδης, Σομωνούδης, Βουλγαρίδης, Σιδέρης 1, Γαιτάνης Ν., Γαιτάνης Κ. 4.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Νίκος Δρέττας): Δρόλλιας, Μάνθος 1, Μίχος, Μπακόπουλος 8, Βαλαβάνης 1, Καλογερόπουλος, Λέκκας, Φάμπατς 5, Διολέτης 1, Στρούζας, Τσοβίλης 5, Γκλαβόπουλος, Κορώνης 1, Κρεμόνας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια