Ένωση Βύρωνα: Προβλήματα στο κλειστό γυμναστήριο Βύρωνα

Πηγή: volley24.gr

Η κατάσταση που επικρατεί στο Δημοτικό Γυμναστήριο Βύρωνα έχει προκαλέσει ιδιαίτερη πικρία στον Πρόεδρο της Ένωσης Βύρωνα, Άρη Κούζα, ο οποίος προέβη, μέσω της σελίδας του στο «facebook» στις ακόλουθες δηλώσεις:

«Βρώμικες τουαλέτες, σκουριασμένες σωληνώσεις, κάθε λογής σκουπίδια και πρόσφατα – ακόμη και ….ποντίκια (!), αντικρίζουν οι αθλήτριες μας, στις τουαλέτες και τ’ αποδυτήρια του Κλειστού Γυμναστηρίου Bύρωνα. Παντελής εγκατάλειψη των χώρων, καμιά συντήρηση, συνθήκες τριτοκοσμικές σε ένα γήπεδο που κάποτε αποτελούσε βιτρίνα.

Η απουσία πολιτικής στήριξης του αθλητισμού, σε όλο της το μεγαλείο από το Δήμο Βύρωνα που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως ακόμη και τα μικρά …είναι αδύνατα. Οι χώροι του Κλειστού γυμναστηρίου Βύρωνα έχουν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους. Οι αθλητές-τριες καθαρίζουν μόνοι τους τον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι τουαλέτες είναι με σπασμένα πλακάκια και μέσα στη βρωμιά. Ζεστό νερό για ντους δεν υπάρχει !!!!!!!!!,ο φωτισμός εδώ και χρόνια απαράδεκτος, ενώ τα μεγάλα προβλήματα του δαπέδου, η κάθε Επιτροπή Ελέγχου Αθλητικών Εγκαταστάσεων δεν θα είχε δώσει άδεια καταλληλότητας.

Σε λίγο θα ξεκινήσουν τα Πρωταθλήματα για τις αθλήτριες της ΕΝΩΣΗΣ ΒΥΡΩΝΑ, που αγωνίζεται φέτος στη Α2 Εθνική, οι αθλήτριες από άλλες ομάδες θα έρθουν ν’ αντικρύσουν αυτές τις εικόνες ντροπής. Πολύ περισσότερο όμως ο Δήμος δείχνει ν’ αδιαφορεί πλήρως για τη στήριξη των ντόπιων αθλητών, εγκαταλείποντας τους χώρους άθλησης. Μερικές απλές παρεμβάσεις χρειάζονται από την Τεχνική Υπηρεσία για να βελτιωθούν οι χώροι και αυτό όμως μοιάζει …βαρύ κι ασήκωτο για το Δήμο.”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια