Όλα έτοιμα για το 2ο τουρνουά “Δημήτριος Καλτσάς”

Πηγή: weplayball.gr

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Αθηναϊκός θα διοργανώσει στο κλειστό της Εργάνης το τουρνουά “Δημήτριος Καλτσάς” στη μνήμη του εξαιρετικού αθλητή, ανθρώπου και παράγοντα που έφυγε από τη ζωή τον Μάρτιο του 2009, ενός ανθρώπου που αγαπούσε τον Βύρωνα και το μπάσκετ και για πάνω από 20 χρόνια προσέφερε στα αθλητικά τεκταινόμενα του ΄τοπου.

Φέτος το τουρνουά θα γίνει από 21 ως 23 Σεπτεμβρίου και θα συμμετέχουν εκτός του διοργανωτή Αθηναϊκού, ο Αστέρας Εξαρχείων, το Ελληνικό και η Τερψιθέα Γλυφάδας.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Παρασκευή 21/09
18.00 Ελληνικό – Τερψιθέα Γλ.
20.30 Αθηναϊκός – Αστέρας Εξ.

Σάββατο 22/09
18.00 Αθηναϊκός – Ελληνικό
20.30 Τερψιθέα Γλ. – Αστέρας Εξ.

Κυριακή 23/09
18.00 Ελληνικό – Αστέρας Εξ.
20.30 Αθηναϊκός – Τερψιθέα Γλ.

Οι αγώνες θα αποτελέσουν πρόβα τζενεράλε για τις τέσσερις ομάδες της Α1 ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων που θα γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου με τις αναμετρήσεις της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Kostas Stefanakis

καλα ολα αυτα αλλα μηπως θα ηταν καλυτερα τα λεφτα που περισευουν να πηγαινουν στην καθαριοτητα του δημου,στους σκουπιδιαρηδες που ειναι απληρωτοι οπως λενε για να μπορουνε να μαζευουν ποιο συχνα τα σκουπιδια απο τον δρομο;