Δωρεάν μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας

Το Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα οργανώνει και φέτος τη λειτουργία ομάδας ενισχυτικής διδασκαλίας με στόχο δωρεάν μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου του Βύρωνα, κάθε εθνικότητας.

Οι εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς που θέλουν να συμμετάσχουν μπορούν να συμπληρώσουν την αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής στο blog του Κοινωνικού και Πολιτιστικού Κέντρου Βύρωνα  ή να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 6977 784006, 6937 954016.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Δεύτερο μισό του 2012 και στην Ελλάδα των Μνημονίων και της αποδόμησης του κοινωνικού ιστού, οι κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες πηγαίνουν απ’ το κακό στο χειρότερο. Εξαιτίας των ανάλγητων μέτρων όλο και μεγαλύτερα τμήματα της ελληνικής κοινωνίας αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες στην κάλυψη των καθημερινών αναγκών διαβίωσης. Το μέσο βιοτικό επίπεδο για όλο και περισσότερους συμπολίτες μας έχει πέσει κάτω από το όριο της φτώχειας. Η κατάσταση αυτή δεν ήταν δυνατόν να αφήσει ανεπηρέαστη και την εκπαιδευτική διαδικασία δυσχεραίνοντας σημαντικά την πρόσβαση σε αυτήν σε όλο και περισσότερα παιδιά.

Ως Κοινωνικό και Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα, πιστεύουμε ότι, η ανάπτυξη κοινωνικών δομών στηριζόμενων σε ανεξάρτητους και σκεπτόμενους ανθρώπους με βασικό χαρακτηριστικό την αλληλεγγύη, όχι ως παροχή βοήθειας ή άλλου είδους «θολή» κοινωνική προσφορά αλλά ως αξιοπρεπής και αυτόβουλη συμμετοχή, είναι ένας από τους κύριους πυλώνες του αγώνα της κοινωνίας να αντισταθεί και να ανατρέψει τη δυσμενή, γι’ αυτήν, κατάσταση.

Στην κατεύθυνση αυτή:

ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ με στόχο την οργάνωση και φέτος μαθημάτων για μαθητές γυμνασίου και λυκείου ανεξαρτήτως εθνικής καταγωγής.

Δηλώσεις συμμετοχής μαθητών και καθηγητών μέσω των αντίστοιχων φορμών στο blog του Κοινωνικού και Πολιτιστικού Κέντρου Βύρωνα politistikokentrovirona.blogspot.com/ και στα τηλέφωνα 6977784006, 6937954016

Κοινωνικό και Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα
Πρωτοβουλία για την οργάνωση μαθημάτων

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια