Στον Παναθηναϊκό η Βασιλαντωνάκη

Πηγή: gazzetta.gr

Παίκτρια του Παναθηναϊκού είναι πλέον η Ανθή Βασιλαντωνάκη. Η 16χρονη βολεϊμπολίστρια της Ένωσης Βύρωνα έκλεισε στο τριφύλλι και θα είναι η βασική διαγώνια της ομάδας.  Η πρώτη ομάδα που αρχικά ενδιαφέρθηκε σοβαρά για την Βασιλαντωνάκη ήταν ο Ολυμπιακός και στη συνέχεια ακολούθησαν και οι υπόλοιπες ομάδες της Α1 γυναικών με τον Παναθηναϊκό να της προσφέρει τη θέση βασικής διαγώνιας.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Τριφυλλιού, η Ανθή σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι στον Παναθηναϊκό. Ευχαριστώ τον προπονητή, Σπύρο Χουντουμάδη και όλους εκείνους που με εμπιστεύτηκαν για να έρθω στο Σύλλογο. Το κίνητρο είναι μεγάλο, έρχομαι για να πάρω εμπειρίες και να δουλέψω σκληρά, ώστε στο τέλος της χρονιάς να έχουμε πετύχει τους στόχους μας».

Η ανακοίνωση του Παναθηναικού:

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει την απόκτηση της Ανθής Βασιλαντωνάκη. Η ύψους 1.94 πρώην αθλήτρια της Ένωσης Βύρωνα υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης με το Τριφύλλι. Η Ελληνίδα διεθνής έχει γεννηθεί στις 9/4/1996 και αγωνίζεται ως διαγώνια.

Η εντυπωσιακή αθλήτρια βρέθηκε την Πέμπτη (9/8) στα γραφεία του Ερασιτέχνη και υπέγραψε το νέο συμβόλαιο, έχοντας συνομιλία τόσο με τον Σπύρο Χουντουμάδη, όσο και με τους υπεύθυνους του τμήματος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια