Schoolwave 2012 στο Θέατρο Βράχων

Πηγή: e-tetradio.gr

Μετά από 8 χρόνια, το Schoolwave έχει καθιερωθεί στη συνείδηση μικρών και μεγάλων, σαν ένα από τα πιο «φρέσκα» μουσικά δρώμενα της χώρας.

Μαθητικές μπάντες, από όλη τη χώρα δίνουν το παρόν, στις 6, 7 και 8 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων, φιλοδοξώντας να «δροσίσουν» μουσικά το κοινό στο πιο θερμό Σαββατοκύριακο του φετινού καλοκαιριού.

Το line up του φεστιβάλ περιλαμβάνει 21 μαθητικά συγκροτήματα απ όλη την Ελλάδα, ένα συγκρότημα από την Ιταλία, 4 συγκροτήματα από παλαιότερα Schoolwave και τρεις special guests: τους Planet Of Zeus (6/7),το Γιάννη Χαρούλη (7/7) και τον Κωστή Μαραβέγια (8/7).

Στο χώρο του φεστιβάλ θα στηθεί, όπως κάθε χρόνο, και ένα Skate-BMX park.

Οι πόρτες κάθε μέρα ανοίγουν στις 19:00 και η τιμή των εισιτηρίων είναι 5€ για κάθε μέρα και 10€ για το τριήμερο και μπορείτε να τα βρείτε σε καταστήματα Public ή ηλεκτρονικά μέσω του TicketServices.gr ή στην είσοδο του Θεάτρου Βράχων την μέρα της εκδήλωσης. (Προσοχή: Τα μειωμένα εισιτήρια του τριημέρου των 10 μπορείτε να τα βρείτε μόνο σε προπώληση).

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια