Ο ΣΠΑΥ μέλος της FEDENATUR

Πηγή: spay.gr

Στις 21 Ιουνίου, η Γενική Συνέλευση της FEDENATUR (European Federation of Metropolitan and Periurban Natural and Rural Areas – FDN), που περιλαμβάνει 35 δασικά πάρκα από 6 ευρωπαϊκές χώρες (Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Βέλγιο, Ιταλία και Ελλάδα) έκανε ομόφωνα δεκτό ως νέο μέλος το Σύνδεσμο Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) και του ανέθεσε τη διοργάνωση της Γενικής Συνέλευσης του 2013.

Η συγκεκριμένη απόφαση δικαίωσε την απόφαση του Προέδρου του ΣΠΑΥ, Νίκου Χαρδαλιά, Δήμαρχο Βύρωνα, καθώς και της Εκτελεστικής Επιτροπής, για κατάθεση υποψηφιότητας από το Σύνδεσμο. Η απόφαση ελήφθη παρουσία της αντιπροσωπείας του ΣΠΑΥ στη Βιτόρια της Ισπανίας, που αποτελούμενη από την Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου, Ευαγγελία Αντωνίου, Δημοτική Σύμβουλο Ηλιούπολης, και συνεργάτες του ΣΠΑΥ, συμμετείχε στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν της τιμής που αποτελεί για το ΣΠΑΥ, η διοργάνωση της προαναφερόμενης πανευρωπαϊκής διημερίδας ή τριημερίδας το 2013, προβλέπεται επιδότηση για την πραγματοποίηση της, από τη FEDENATUR.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια