Ένα διήμερο αφιερωμένο στα παιδιά και το περιβάλλον

Πηγή: dimosbyrona.gr

Μία διήμερη οικοσυνάντηση διοργανώνουν, το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιουνίου, ο Δήμος Βύρωνα, οι εκδόσεις Πατάκη και το βιβλιοπωλείο Βιβλιόφωνο παρέα με τον συγγραφέα Βαγγέλη Ηλιόπουλο.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, οι μικροί Βυρωνιώτες δίνουν ραντεβού στον Κουταλά, για δύο μέρες γεμάτες περιπέτεια.

Το Σάββατο 9 Ιουνίου, τα παιδιά δίνουν ραντεβού στις 5:30 το απόγευμα στον Κουταλά, όπου ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς και ο συγγραφέας Βαγγέλης Ηλιόπουλος δίνουν το σύνθημα για τον καθαρισμό του δάσους. Στη συνέχεια ο χώρος θα γεμίσει από τα οικομηνύματα των παιδιών.

Την Κυριακή 10 Ιουνίου, στις 10 το πρωί, οι Εθελοντές Δασοπυροσβέστες του Δήμου Βύρωνα και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) «συστήνουν» τον Υμηττό, ενώ ακολουθεί το «Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού». Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται με την παράσταση κουκλοθεάτρου «ΟΙΚΟλογήματα», η οποία βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων του Βαγγέλη Ηλιόπουλου. Η παράσταση ξεκινά στις 6 το απόγευμα και πραγματοποιείται από το κουκλοθέατρο ΚΟΚΟΥ-ΜΟΥΚΛΟ.

Σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα λειτουργεί στο χώρο έκθεση βιβλίων για το περιβάλλον.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια