Χρυσό μετάλλιο στο muay thai

Πηγή: gazzetta.gr

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο αθλητής muay thai του ΑΣ Παναθηναίων, Γιάννης Ανδρόγλης. Ο πρωταθλητής του συλλόγου του Βύρωνα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο της Τουρκίας.

Πιο συγκεκριμένα στο φετινό Ευρωπαϊκό Κύπελλο muay thai που διεξήχθη στην Τουρκία ο Ανδρόγλης ήταν εκείνος που δέσποσε με την παρουσία του. Ο αθλητής του ΑΣ Παναθηναίων (ομάδας του Βύρωνα) κατάφερε να κερδίσει επάξια το χρυσό μετάλλιο, σημειώνοντας μία ακόμα σημαντική διάκριση για τον σύλλογο αυτό.

Ο Γιάννης Ανδρόγλης κατέκτησε το χρυσό στην κατηγορία των βαρέων βαρών. Εκτός αυτού την 3η θέση στον θεσμό πήραν οι Χάρης Τούντας και Άννης Δωμετίου του Α.Σ. Προμάχου, ομάδας του Νέου Κόσμου.

Το muay thai ή thai boxing είναι το εθνικό πολεμικό άθλημα της Ταϊλάνδης. Έγινε δημοφιλές σε όλο τον κόσμο στη δεκαετία του ’90. Οι αθλητές του συνήθως προπονούν τους αγκώνες και τα καλάμια τους, ώστε να αντέχουν τα σκληρά χτυπήματα.

Το muay thai περιλαμβάνει γροθιές, λακτίσματα, αγκωνιές και γονατιές. Για την ακρίβεια επιτρέπεται κάθε είδους χτύπημα. Απαγορεύεται μόνο να φτύσεις και να δαγκώσεις τον αντίπαλό σου!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια