Ολοκληρώθηκε η 2η συνάντηση με τους παραγωγούς

Πηγή: politestouvirona.blogspot.com

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η συνάντηση που διοργάνωσαν οι “Πολίτες του Βύρωνα”, για την προμήθεια προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, το Σάββατο 7 Απριλίου 2012.

Πάνω από 1.100 ήταν οι πολίτες που ανταποκρίθηκαν και προμηθεύτηκαν αγροτικά προϊόντα σε τιμές πολύ χαμηλότερες από αυτές που συνταντούν στα ράφια των super markets και των άλλων καταστημάτων.

Εξαιτίας αυτής της μεγάλης ανταπόκρισης των πολιτών, υπήρξαν ορισμένες αδυναμίες που είχαν σαν αποτέλεσμα ελάχιστοι συμπολίτες μας, στο τέλος της διαδικασίας, να μην μπορέσουν να προμηθευτούν κάποια από τα προϊόντα που είχαν παραγγείλει.

Η αδυναμία αυτή, οφείλεται αφενός στο ότι κάποιοι παραγωγοί δεν έφεραν τις απαραίτητες ποσότητες προϊόντων που είχαν συμφωνηθεί και αφετέρου στην μη έγκαιρη προσέλευση ορισμένων πολιτών στην καθορισμένη ώρα.

Οι “Πολίτες του Βύρωνα” ευχαριστούν όλους όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια, η οποία θα συνεχιστεί στο επόμενο διάστημα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια