Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές στο Βύρωνα

Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας οργανώνουν σήμερα το απόγευμα την 34η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής. Η πορεία θα ξεκινήσει από τον Λυκαβητό στις 18:00 και θα περάσει από τον Βύρωνα στις 19:00.

Σημείο συνάντησης για τους μοτοσυκλετιστές του Βύρωνα έχει οριστεί η πλατεία του Αγίου Λαζάρου.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Μοτοπορεία να μην ξεχάσουν να πάρουν μαζί τους άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας και κράνη.

Χάρτης διαδρομής: http://tiny.cc/2sr5bw
Χάρτης σημείου συγκέντρωσης: http://g.co/maps/bsyvq
Αφίσα εκδήλωσης: http://tiny.cc/ckl6bw

Ακολουθεί η ανακοίνωση των Αγανακτισμένων Μοτοσυκλετιστών Ελλάδας:

Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας οργανώνουν την Τετάρτη 4/4/2012 την 34η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής.

Οι πιθανές εκλογές λοιπόν πλησιάζουν και όλοι φαίνεται να τηρούν μια στάση αναμονής λες και πρόκειται να αλλάξει κάτι μετά από αυτές αν εμείς οι ίδιοι δεν αλλάξουμε πρώτα νοοτροπία και δεν τολμήσουμε να απαλλαγούμε από αυτούς που μας οδηγούν σαν πρόβατα στη σφαγή.

Ξανά λοιπόν στις πλατείες οι μοτοσικλετιστές για να αφυπνίσουμε τον κόσμο και να ελπίσουμε έστω κάποιοι να ξυπνήσουν από τον λήθαργο που τόσο βολικά μας προσφέρουν θέλοντας να ξεχάσουμε προσωρινά τι περάσαμε αλλά και τι μας επιφυλάσσει το μέλλον αν δεν αντιδράσουμε.

Θα συγκεντρωθούμε στις 17:30 στο πάρκινγκ του θεάτρου Λυκαβηττού (Αθήνα) και θα αναχωρήσουμε στις 18:00.

Είναι απαραίτητο όλοι μας να έχουμε μαζί μας άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας και κράνη (στο κεφάλι όχι στον αγκώνα). Ότι δηλαδή θα έπρεπε να έχουμε σε έναν τυπικό έλεγχο.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια