Καλέντζου: «Είμαστε μακράν οι καλύτερες»

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν τρωτά σημεία και αδυναμίες στην ομάδα του Αθηναϊκού σύμφωνα με την Τούλα Καλέντζου, η οποία ξεκαθαρίζει ότι η αφρόκρεμα του ελληνικού μπάσκετ βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας της.

Όπως δήλωσε πρόσφατα στην Κιτρινόμαυρη Ώρα η 34χρονη πλέι μέικερ του Αθηναϊκού: «Η πολύ καλή και σκληρή δουλειά είναι το… μυστικό της επιτυχίας μας. Στη ζωή ό,τι αξίζεις παίρνεις και όσο και να θέλουν κάποιοι να βρουν την αχίλλειο πτέρνα του Αθηναϊκού δεν θα τα καταφέρουν. Γιατί απλά δεν υπάρχει. Είμαστε η καλύτερη ομάδα κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Είμαστε πανάξια Κυπελλούχοι Ελλάδας και όποιος έχει την ικανότητα να το αλλάξει αυτό ας το κάνει», ήταν η απάντησή της λίγες μέρες πριν κατακτήσει, όπως φαίνεται, και το πρωτάθλημα.

Η Καλέντζου δεν αφήνει λοιπόν περιθώρια αμφισβήτησης, που αναφερόμενη στο αήττητο σερί του Αθηναϊκού επεσήμανε: «Είναι φυσιολογικό, όταν είσαι η καλύτερη ομάδα να θέλουν όλοι να σε κερδίσουν και να σου σπάσουν το αήττητο σερί. Όταν υπάρχει ανταγωνισμός, ο καθένας θέλει να κερδίζει και το ίδιο θα ήθελα κι εγώ αν δεν έπαιζα στον Αθηναϊκό. Δεν μας έχει χαριστεί κανείς, ό,τι έχουμε καταφέρει είναι μέσα από πολλή δουλειά. Άλλωστε, η αφρόκρεμα του γυναικείου μπάσκετ βρίσκεται στον Αθηναϊκό κι αυτό μπορεί να δικαιολογήσει την πορεία μας».

Καταλήγοντας, για το επίπεδο της Α1 τόνισε: «Μακάρι να παίζαμε σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα . Ο Αθηναϊκός, αλλά και όλος ο ελληνικός αθλητισμός αδικείται. Αλλά αυτό δεν είναι στο χέρι μας να το αλλάξουμε. Ελπίζω πάντως του χρόνου να υπάρχει αντιπροσωπευτική ομάδα στην Ευρώπη και αυτή να είναι ο Αθηναϊκός».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια