Δυναμικό «παρών» του Δήμου Βύρωνα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΠΕΔΑ

Πηγή: dimosbyrona.gr

Δυναμικό «παρών» έδωσε ο Δήμος Βύρωνα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν την Τρίτη το μεσημέρι οι Δήμαρχοι της Αττικής, έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, εκφράζοντας την αντίθεσή τους για τις συνεχείς περικοπές πόρων για την αυτοδιοίκηση.

Ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, μέλη των Δημοτικών Παρατάξεων και εργαζόμενοι του Δήμου Βύρωνα, καθώς επίσης και οι Δήμαρχοι και εργαζόμενοι από 10 και πλέον Δήμους της Αττικής, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Καυθμώνος προκειμένου να εκφράσουν την έντονη αντίδρασή τους για τη διαρκή οικονομική αποδυνάμωση των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Οι Δήμοι της Αττικής πραγματοποίησαν τετράωρη στάση εργασίας και συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Καυθμώνος, όπου αντιπροσωπεία της ΠΕΔΑ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής) συναντήθηκε με την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, ζητώντας την άμεση επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ΟΤΑ. Η συνάντηση των δύο πλευρών, ωστόσο, απέβη άκαρπη, καθώς η ηγεσία του ΥΠΕΣ δεν δεσμεύτηκε ούτε για τα οικονομικά ούτε για τα θεσμικά αιτήματα που έθεσε η ΠΕΔΑ, η οποία αύριο θα εξετάσει τα νέα δεδομένα κατά τη γενική συνέλευση των μελών της, προκειμένου να αποφασίσει τις μελλοντικές της αντιδράσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια