Αποκλεισμένος ο Βύρωνας

Κλειστή παραμένει από το Σάββατο το πρωί η συμβολή των οδών Λ. Κατεχάκη και Λ. Καρέα, λόγω του προβλήματος που υπάρχει με τους φωτεινούς σηματοδότες στην Αττική.

Δεκάδες φωτεινοί σηματοδότες  παραμένουν εκτός λειτουργίας εδώ και δύο εβδομάδες, επειδή δεν υπάρχουν χρήματα για την συντήρησή τους με αποτέλεσμα οι οδηγοί να διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο για την ασφάλειά τους.

Για μία ακόμη φορά κανένας από τους αρμόδιους δεν αναλαμβάνει την ευθύνη και αρκούνται στο να “ρίχνει” ο ένας την ευθύνη στον άλλον.

Ο δρόμος θα ανοίξει και πάλι το πρωί της Δευτέρας και τη ρύθμιση της κυκλοφορίας θα αναλάβει τροχονόμος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

5 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
τασος

μηπως δεν εχουμε και επαφη με τον εξω κοσμο;ποσο ηλιθιος ηταν ο αρθογραφος του κειμενου;δηλαδη αν καποιος ηθελε να ερθει απο τον καρεα στον βυρωνα δεν ερχοταν;και τα λεωφορεια απο που εστριβαν ολο το σκ που ανεβοκατεβαιναν στον καρεα;πετουσανε;μην περνετε ναρκωτικα και μετα γραφετε αηδιες με τετοια ρεπορταζ δεν πατε πουθενα στην ζωη σας,κοφτε τα ναρκωτικα.ολο το σκ οπoioς ηθελε πηγαινε και ερχοτανε απο την λεωφορο καρεα.

Gonzo

De ftanoun gia olous!

KAREWTIS

RE FILE MIPWS EISAI PASOKOS KAI TA BLEPEIS OLA ANOIXTA OPWS O KOYLOYRIS TA BLEPEI OLA PRASINA? KLEISTA ITANE TO SK. KAREA MENW KAI KSERW KALYTERA. AIDIA EXETE KATANTISEI.

kwstas

Kleista itane kai exthes kai simera pou perasa egw. Den kserw apo pou pane ta leoforeia egw pantws trabiksa to prosteutiko kai perasa. Fainetai kai stin fwto to teleutaio pou einai sto plai.

Μάριος

Ούτε σήμερα λειτουργούν! Τροχονόμους είχε το πρωί που πέρασα! Από το κακό στο χειρότερο πάμε! Κράτος υπό διάλυση!