Θέματα πολιτισμού-αθλητισμού συζήτησαν δήμαρχος και πολίτες

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Βύρωνας, Πόλη Ενεργών Πολιτών», Δήμαρχος και πολίτες είχαν έναν εφ’ όλης της ύλης διάλογο σχετικά με το σύνολο των δράσεων που αφορούν στους τομείς του πολιτισμού και του αθλητισμού. Ειδικότερα, στο τραπέζι του διάλογου τέθηκαν θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία και τη βιωσιμότητα των εργαστηρίων πολιτισμού και των προγραμμάτων άθλησης, που είναι αρμοδιότητα του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού, καθώς και με τον προγραμματισμό για όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις με κυρίαρχη τη διεξαγωγή του Φεστιβάλ «Στη Σκιά των Βράχων».

Παράλληλα, συζητήθηκαν θέματα συντήρησης και καθαριότητας των αθλητικών χώρων αλλά και διαχείρισης των νέων αθλητικών υποδομών, καθώς και ζητήματα που αφορούν στα αθλητικά σωματεία και την προοπτική συγχώνευσής τους.

Ο Δήμαρχος της πόλης απάντησε διεξοδικά στα ερωτήματα που έθεσαν οι παραβρισκόμενοι στη συζήτηση και τόνισε ότι στόχος είναι το επόμενο διάστημα να υπογραφεί μία Χάρτα Πολιτισμού και μία Χάρτα Αθλητισμού προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη οργάνωση θεμάτων πολιτιστικού και αθλητικού ενδιαφέροντος. Όπως επισήμανε για την Δημοτική Αρχή ο πολιτισμός και ο αθλητισμός είναι δύο τομείς που βρίσκονται στην κορυφή των προτεραιοτήτων της, δεδομένου ότι σχετίζονται άμεσα με τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων.

Ο δημόσιος διάλογος με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων σε τοπικό επίπεδο συνεχίζεται σήμερα στη γειτονιά της Ζωοδόχου Πηγής, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 8ου Δημοτικού Σχολείου (Αιγιαλείας 33).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια