Η Δόξα Βύρωνα στο “Χαμόγελο του παιδιού” στον Καρέα

Πηγή: spdoxav.blogspot.com

Αντιπροσωπία της Δόξας Βύρωνα την Πέμπτη 22/12 το απόγευμα, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της ομάδας Μπάμπης Ζαχαρόπουλο επισκέφτηκε το “Χαμόγελο του παιδιού” στον Καρέα.

Παρόντες ήταν ο γενικός αρχηγός κ. Άκης Κακαρίκος, ο γ. γ κ. Γιάννης Σακκάς, οι προπονητές κύριοι Ρόπας και Ζυγούρης , οι ποδοσφαιριστές κύριοι Στάθης Καραλάγας, Άγγελος Ζαφειράκης, Άκης Λουσαράκης, Γιώργος Λεβέντης, Σίλβιο Μοροσάνου, οι Κώστας και Ηλίας Ρόπας και οι φίλοι της ομάδας κύριοι Αλέκος Αναγνωστόπουλος και Βασίλης Βαφειάδης.

Η κ. Μπουκουβάλα, η υπεύθυνη κοινωνική λειτουργός του ιδρύματος ενημέρωσε την αντιπροσωπία της ομάδας για την πολύ σημαντική προσφορά του «Χαμόγελου του παιδιού» και οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν με τα πιτσιρίκια και τους χάρισαν κασκόλ, γάντια και σκουφάκια με τα σύμβολα της ομάδας και το σπουδαιότερο 80 περίπου βιβλία για τη βιβλιοθήκη τους.

Το ΔΣ της Δόξας παρέδωσε ένα συμβολικό χρηματικό ποσον στο ίδρυμα.  Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας  συγκέντρωσαν και παρέδωσαν επίσης ένα χρηματικό ποσόν.

Να αναφέρουμε βέβαια ότι αρκετά παιδάκια από το “Χαμόγελο του παιδιού”  είναι τα τελευταία τρία χρόνια ποδοσφαιριστές στα τμήματα υποδομής της Δόξας.

Συγχαρητήρια σε όλους και ιδίως στον εμπνευστή της πρωτοβουλίας κ. Ζαχαρόπουλο.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την επίσκεψη εδώ.

Πηγή εικόνας: Αλέκος Αναγνωστόπουλος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια