Προσφυγή στη FIBA εναντίον του Αθηναϊκού

Πηγή: weplayball.gr

Στη FIBA προσέφυγε ο μάνατζερ Θάνος Κουκουράβας, που εκπροσωπεί τις Λατόγια Ντέιβις και Μάγδα Καραμπατζάκη ζητώντας από τον Αθηναϊκό τα οφειλόμενα προς τις παίκτριες ,σύμφωνα με πληροφορίες του WePlayBall.

Η Μάγδα Καραμπατζάκη αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην ομάδα του Βύρωνα ενώ φέτος φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου. Η Λατόγια Ντέιβις έπαιξε για τρεις σεζόν στην ομάδα του Βύρωνα κατακτώντας ισάριθμα πρωταθλήματα αλλά και το ευρωπαϊκό κύπελλο. Αμφότερες έχουν οικονομικές εκκρεμότητες με την ομάδα του Αθηναϊκού και πλέον επιλέχτηκε η διαδικασία της προσφυγής στη FIBA για να λυθούν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
kostas

parte to xampari o δημος βυρωνα δεν εχει λεφτα να πληρωσει βασικα πραγματα,θα πληρωσει παικτριες απλα θα γινει οτι εκανε και με το χαντμπολ ανδρων οταν ανελαβε ο δημος το οδηγησε με υπερογκες μεταγραφες στην κορυφη για 2 χρονια και μετα αφου δεν ειχε αλλα λεφτα διαλυθηκε το τμημα χαντμπολ των ανδρων ετσι θα γινει και με το μπασκετθα διαλυθει και αυτο.επιτελους διωχτε ολους τους αχρηστους απο τον δημο βυρωνα μεσα,πληρωνουμε δημοτικη αστυνομια αλλα αγνοουνται απο τον δημο.ελεος απολυστε τους να πανε τα λεφτα τους σε αλλα χρεη του δημου.