Λουκέτο στο Κ.Ε.Π. Καρέα

Την αναστολή της λειτουργίας του Κ.Ε.Π. Καρέα και την συγχώνευσή του με το Κ.Ε.Π. Βύρωνα αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από εισήγηση του Αντιδημάρχου κ. Αντώνη Μηλά.

Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση είναι η μη επαρκής στελέχωση των Κ.Ε.Π. καθώς και οικονομικοί λόγοι.

Το προσωπικό του Κ.Ε.Π. Καρέα θα μεταφερθεί στο Κ.Ε.Π. Βύρωνα, προκειμένου να συμβάλλει στην αναβάθμιση των προσφερομένων υπηρεσιών του και στη βελτίωση των συνθηκών εξυπηρέτησης των πολιτών, ο αριθμός των οποίων τείνει αυξανόμενος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

2 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Xenophondas Holevas

Ως Καρεώτης διαφωνώ με αυτή την απόφαση , ως Βυρωνιώτης όμως είμαι υποχρεωμένος να συμφωνήσω στα πλαίσια της γενικότερης προσπάθειας να λειτουργήσουμε μέσα στα προβλήματα μας ,συγχωνεύοντας υπηρεσίες , οργανισμούς και στην ουσία πόρους .

Στο ΚΕΠ Καρέα όσες φορές απευθύνθηκα προσωπικά, δέχτηκα υπηρεσίες υψηλού επιπέδου , άμεσα και αποτελεσματικά κερδίζοντας χρόνο και ταλαιπωρία.

Στο ΚΕΠ Βύρωνα στην αγορά, μία φορά που προσπάθησα να το προσεγγίσω για να ζητήσω ένα πιστοποιητικό , στάθηκε αδύνατο να παρκάρω με αποτέλεσμα η Δημαρχία να είναι η ευκολότερη λύση …

Πολλές φορές κατά την γνώμη μου δεν θα πρέπει να κρίνουμε την αξία μίας διαδικασίας αποκέντρωσης και εξυπηρέτησης των δημοτών (όπως αυτή των ΚΕΠ )από τον αριθμό «διελεύσεων πολιτών» γιατί η απάντηση θα είναι πάντα γνωστή … θα υστερούν πάντα οι περιφερικές επιλογές σε σχέση με τις κεντρικές.

Ανεξάρτητα από το σχόλιο προβληματισμού μου (γιατί χάνω την ευκολία μου ξεκάθαρα) θέλω να τονίσω ότι , ως Βυρωνιώτης όμως είμαι υποχρεωμένος να συμφωνήσω και να υποστηρίξω την ανάγκη τέτοιων ενεργειών, συγχωνεύοντας και αναμοχλεύοντας έξοδα.

Αν τελικά σε τέτοιες εποχές το πρόβλημα θα είναι μόνο το παρκάρισμα, αυτό θα σημαίνει ότι τελικά τα καταφέρνουμε με λίγο μουρμούρα παραπάνω…

PKar

τα λεφτα για το ΚΕΠ Βυρωνα μας πειραξαν που εξυπηρετουσε 10.000 Καρεώτες…λεφτα για έργα βιτρίνας οπως πεζογεφυρες και λεωφορεια υπηρχαν…(2 υπογειες γεφυρες στα 200 μετρα και ενα φαναρι για πεζους στα 250 και λεωφορεια ΒΙΤΡΙΝΕΣ σε αντικατασταση οχι και τοσο παλιων…Το μαρούσι πχ εχει τα ιδια λεωφορεια εδω και 10 και χρονια…ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΑΓΚΗ….ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ