Κλείνει το 1ο Δημοτικό Κέντρο Άθλησης του Δήμου Βύρωνα;

Πηγή: stasivyrona.blogspot.com

Ανάστατοι οι 300 και πάνω αθλούμενοι στο 1ο Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου Βύρωνα, που μεταστεγάζεται στο κλειστό Γυμναστήριο, και περικόπτεται το απογευματινό ωράριο του.

Αιφνίδια χθες ανακοινώθηκε στους αθλούμενους, ότι από σήμερα δεν θα γυμνάζονται μέχρι να γίνει η μεταφορά του, ενέργεια που στηλιτεύτηκε από όλους τους δημότες που παίρνουν μέρος στα προγράμματα γυμναστικής του Κέντρου.

Με υπόμνημα που συνέταξαν και το μάζεμα 100 υπογραφών μέσα σε μία μέρα, διαμαρτύρονται στο Δήμαρχο Βύρωνα και εκφράζουν την αντίθεση τους τόσο στη μετεστέγαση του κέντρου, που σχεδιάζεται να γίνει στο Κλειστό Γυμναστήριο, όσο και στην περικοπή του ωραρίου του προσωπικού του

Στην παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν στα γραφεία του Νομικού προσώπου Πολιτισμού Αθλητισμού συζήτησαν με υπηρεσιακό παράγοντα του Νομικού προσώπου (απόντων των μελών του ΔΣ) , του εξήγησαν ότι οι περισότεροι που είναι ηλικωμένοι και παρακολουθούν προγράμματα ΑΜΕΑ, ηλικιωμένων, αποκατάστασης κλπ, δεν μπορούν να πηγαίνουν τόσο μακρυά στο Κλειστό Γυμναστήριο.

Στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας παραβρέθηκε και ο επικεφαλής της Δημοτικής πρωτοβουλίας “Στάση Βύρωνα” δημοτικός σύμβουλος κ. Άκης Κατωπόδης ο οποίος αφού ενημερώθηκε για το πρόβλημα, εξέφρασε τη συμπαράσταση του, προτείνοντας την παράταση λειτουργίας για ένα μήνα του αθλητικού κέντρου, προκειμένου να θέσει το πρόβλημα στο δήμαρχο και να πιέσει στην εξεύρεση λύσης που να εξυπηρετεί τους δημότες.

Η πρόταση του κ. Κατωπόδη έγινε δεκτή από την πρόεδρο του Νομικού προσώπου και οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν εν μέρει ικανοποιημένοι που θα γυμνασθούν σήμερα και τις επόμενες μέρες και είναι σε επιφυλακή ώστε να διεκδικήσουν και να πετύχουν την ικανοποίηση του αιτήματος τους.

Σχετική ερώτηση κατέθεσε και ο επικεφαλής της Αριστερής Παρέμβασης Πολιτων Βύρωνα.

httpv://www.youtube.com/watch?v=92N0ZkF38a8

Ανακοίνωση για το συγκεκριμένο ζήτημα εξέδωσε και η Ανεξάρτητη Αγωνιστική Παρέμβαση Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα, την οποία μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια